4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > salutare,pt cei care au avut p...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salutare,pt cei care au avut problema asta la bmw e46 1999?urgenttt?

salut,,am o problema cu centralizarea ,se incuie/descuie de pe cheie din buton,, dar de 2 saptamani am o belea cu deschisu nu merge sa o deschid numa dupa ce apsa lock/unlock de vreo 10 ori dupaia se deschide, cand aps sa o deschid se aude cum suna se aprinde becurile in interior si atat de deschis nu deschide,, ce poate avea, bateria la cheie am schimbato ,initializare am facut si tot asa face , butonu din interior de unde se inchid usile tot asa face ba deschide ba nu deschide,, cineva mia sous ca se schimba 2 relee de pe modul dar vreau sa intreb aici cei care a patit asa ce au facut ,,,au luat modulele alea sau alt modul cu totul? mersi rasp urgent
A intrebat bmwull (8,530 puncte) acum 8 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns untergraben (11,800 puncte) acum 8 ani Am patit si eu asta la un E46 din 98.mie mi se intampla doar la butonul de inchidere din interior.ba se inchidea ,ba nu se inchidea,se deschidea singur etc.
Nu am schimbat nimic pt. ca in scurt timp am vandut trotineta.

Comentarii:

A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 8 ani salut , si nu te ai interesat atunci ce poate avea?
A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 8 ani cu cat ai dato asa de curizitate
A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 8 ani Nu m-am interesat pentru ca nu ma deranja asa tare problema.
Am dat-o cu 1500 dupa ce am bubuit-o tare rau pe dedesubt(grup,jante,caseta directie,amortizoare,fuzete,discuri,brate etc .etc.-am decolat peste un scuar la 120 km/h) A stat saraca in service cam 3 luni timp in care prietenul care avea service-ul tot insista sa i-o vand lui.Dat fiind ca n-am dispus de banii sa o  repar ,am cedat insistentelor sale ,dar pe 1700 nu 1500, si am facut un downgrade in e36 325i.
A comentat untergraben (11,800 puncte) acum 8 ani A mea era diesel 136 cp.Geniala masina,cu adevarat o masina CORECTA! Imi pare rau de ea,dar bine ca am scapat eu.
A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 8 ani la mine face din cheie figurile aste nu stiu ce sa fac sa cumpar releele ale sa le schimb de pe placa de baza? stau si 15 min sa o deschid tot lock/unlock ca  sau sters butoanele de la ata apasat pe ele!!, daca montez un alt modul confort o sa meraga?
A comentat bmwull (8,530 puncte) acum 8 ani si ame e de 136 si imi place cum merge ,eu am avut un bmw e36 318i nu are sprintu ala dar la drum lung zboara si consum mic, eu o am de 3 luni am am luato ca fac naveta 35km pe zi si are un consum decent pt un bmw zic eu