4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > BMW > Vreau sa-mi cumpar BMW 325ci s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Vreau sa-mi cumpar BMW 325ci si vreau sa stiu ... ?

Buna. Am tot cautat pe net, in Germania, BMW 325ci (nu decapotabil) . Si imi place foarte mult, si vreau cu orice pret sa-mi cumpar unul. Intrebarea mea este:

Cat m-ar costa asigurarea in Romania + RAR + imatriculare + toate prostiile ce trebuie ca sa fiu in regula? Eu stau in Italia de 11 ani de zile, si aici am auzit ca m-ar costa intre 2.300 - 3.300 euro de asigurare pe an, si sincer nu-mi convine. Eu am un e46 (al parintilor) 320d ce e inscris pe Romania, si platesc 120euro pe an asigurare.

Infine, cam asta m-ar interesa pentru ca dupa am de gand sa-l transform intr-un M3 la propiu... am ganduri serioase, si sper sa-mi iasa toata combinatia.

Va multumesc pentru raspunsuri/pareri/critici - am sa le folosesc pentru o oarecare orientare spre calea cea mai ok  !

O zi buna,

Dennye.
A intrebat Dennye (190 puncte) acum 9 ani in categoria BMW
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Nu mi-o lua in nume de rau,dar din intrebare pare ca esti new in sector/la volan.320d..contrat parerii multora,nu e un avion.325 este destul de diferit,deloc usor de controlat la limita.Daca e prima masina sau prima persoanala,nu o recomand.
320i daca vrei neaparat bmw,sau orice alta masina cu puteri scazute.La viteze mici si mers normal sunt toate la fel,dar cu timpul te vei obisnui cu ea si iti va da senzatia ca o controlezi.
+1 vot
A raspuns Dennye (190 puncte) acum 9 ani Salut.

Nu sunt novice la volan, am peste 13.000km făcuți în 2 luni de zile, cu un 320d 170cp, am mers cu 180km\h unde s-a putut,am mers pe naționale, autostrăzi.. Pe ploaie, zăpadă, frânări bruște si evitat de toate. Știu la volan tot timpul înveți, iar credemă că aici in Italia la cât de idioți îs ăștia și cum conduc de "bine" trebuie să te adaptezi repede.

Înfine, mie îmi trebuie mai mult pentru sound, nu vreau pentru putere, iar am ales 325i pentru că la 193 cp se aude alt-cumva decât un 320i... Nu sunt unu de ăla să fie nebun pe viteză, eu o voi lua pentru a o transforma într-o mașină unică, de dus la expoziții cu prieteni si deastea. De asta vreau o calitate superioară la motor, 320 nu îi stă bine la un cabrio, iar 325 mă gândesc că este perfect.

Oricum, am înțeles ce vrei să-mi spui și apreciez ca ți-ai dat cu parerea.

Mulțumesc! ;)

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Dupa 3 ani de condus 97% in oras(Milano)...da ai dreptate.Eviti cat poti si fiecare merge dupa cum se grabeste.Daca nu ai de gand sa scoti si ultimul cal din ea la fiecare plecare de la semafor,este ok 325i,taxe foarte mari din pacate(in it,in ro nu stiu cat si cum).