4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > DAEWOO > Ramasite Instalatie GPL pe Dae...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Ramasite Instalatie GPL pe Daewoo Tico?

Salut,

Acum vreo 2 luni mi-am luat si eu un Tico la mana a doua, destul de ruginit si cazut dar imi fac treaba cu el, e o masina super pentru traficul din Bucuresti.

Din cauza ca scotea mult fum si manca 2l de ulei la un plin de benzina s-a uitat un prieten mecanic la ea, o bujie nu mergea deloc si a inlocuit-o, si acum mi-a scazut consumul, si e mai puternica in demaraj.

In timp ce verifica motorul, a observat o cutie neagra asemanatoare unei unitati ECU in partea din dreapta-sus langa motor (ceea ce e ciudat pentru ca Tico e pe carburatie, cel putin modelul meu, iar in niciun manual de service nu se pomeneste de vreun fel de computer pentru aprindere sau combustibil, dar eu mereu am crezut ca e o piesa care tine de distributia aprinderii bujiilor). Mi-a zis ca e un computer pentru GPL, si ca pe langa ea mai intra si un furtun secundar in admisie, si mai e prezenta si o conducta si un plaman specific unitatilor GPL, dar pe masina nu mai e butelia si nici conducta pana la ea in spate, nici pe bord nu e vreun semn ca ar fi existat vreo unitate GPL vreodata, nici supapa de umplere a rezervorului nu e...

El e convins ca sunt parti dintr-o instalatie GPL posibil montata in trecut pe masina, dar la care apoi s-a renuntat, scotandu-se butelia. Eu cred ca are dreptate, e mecanic de 40 ani si stie Tico ca pe Dacia 1310 (la perfectie, numai asta repara in anii 90), desi fostul proprietar zice ca nu a avut GPL pe ea.

Trimit o poza cu instalatia, voi ce parare aveti, e GPL sau doar controleaza aprinderea? Daca e GPL ce ar trebui sa ii fac sa o repun in functiune (chiar m-ar interesa)?

Cu stima!

Imagini atasate

A intrebat TurboRacer1990 (1,100 puncte) acum 9 ani in categoria DAEWOO
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefansr (2,220 puncte) acum 9 ani Dupa cum scrie pe acel computer de gpl , Lovato este o frima care se ocupa cu aceste instalatii . Deci mecanicul tau a avut dreptate . Banuiesc pentru a reusi sa o repui in functiune ar trebui sa aflii ce model este si sa afli ce piese iti lipsesc . Sper ca ti-am fost de ajutor , seara buna.
A comentat TurboRacer1990 (1,100 puncte) acum 9 ani Multumesc mult de tot, chiar mi-ai fost de mare ajutor, ca nu stiam ce e cu acea instalatie, acum ca am aflat si marca stiu unde sa ma interesez ca sa o repun in functiune.
Cred ca imi trebuie butelia, coducta care duce de la plaman catre ea, supapa de alimentare, si indicatrul de pe bord.

0 Raspunsuri