4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > FORD > Salut, am un Ford Focus 2 1.6 ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Salut, am un Ford Focus 2 1.6 tdci 80 kw ( 109 cai), si imi apare o eroare in bord, stie cineva de la ce ar putea fii?

Eroarea mi-a aparut prima data inainte de a imi face toata revizia la ea, mai exact, am schimbar filtre (ulei, combustibil, aer ), am schimbat ulei si distributie.Dupa revizie cateva zile nu am avut deloc aceasta eroare, insa acum a inceut sa apara iar.Din ce am observat imi apare cand incep sa fortez putin, insa temperatura motorului nu creste, dar imi taie din putere.Eu personal banuiesc ca e vorba de un simplu senzor de temperatura, daca e cineva care stie mai multe va rog ajutati-ma cu un sfat.

Interesant e faptul ca daca opresc motorul si il repornesc imediat dispare eroarea si am din nou putere.

Eroare:engine malfunction
A intrebat Andreibv94 (140 puncte) acum 9 ani in categoria FORD
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani DPF infundat,EGR blocat, debitmetru murdar,electrovana turbina defecta,bujii arse si multe altele.
Se face o diagnoza atenta facuta de un competent cu scula adecvata.

Comentarii:

A comentat Andreibv94 (140 puncte) acum 8 ani Dupa o luna in care am tot facut diagnoze si verficari, am aflat ca era de la bujii, nu stiu de ce una dintre ele era rupta in interior, le-am schimbat si acum e ok nu mai am probleme, mai greu a fost sa scot bucata ramasa in interior in capul pistonului.
0 voturi
A raspuns dumicris1979 (140 puncte) acum 8 ani Andreibv94 am și eu o întrebare. Cum îți mergea (pornea)motorul?  Ca aceleași erori le am și eu dar motorul pornește bine numai ca nu se treaza mai mult de 3000 ture și așa foarte greu.
0 voturi
A raspuns manolacheflorin (160 puncte) acum 7 ani nu ai aditiv...un fel de ADB-lu..ca la camioane ...sub rezervor ai o cutie neagra...care in mod normal se umple cu aditiv la fiecare schimb