4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > OPEL > dc nu are putere sub 2000 rpm?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Dc nu are putere sub 2000 rpm?

vectra c din 2005 motorul este 1.9 de 120 hp (z19dt) ...pana in 2000 de turati nu trage, nu are putere deloc...bag picioru pana la capat si pur si simplu nu are putere dar dupa ce trece de pragul de 2000 trage foarte bine.daca incerc sa o fortez mai mult sub 2000 de turatii se aprinde in bord o masina cu o cheie de service si nu mai trage deloc nici la 3000 de turatii..pe tester bu imi da nici o eroare...presiunea in turbo ii buna toate valorile pe tester is bune...am facut schimbul de ulei si filtre acun 2000 de km di care 1000 i.am facut intr.un drum de viena dus intors.sa fie din cauza egr.ului sau sa fie vre.un furtun de vacum gaurit?
A intrebat dejidaniel (290 puncte) acum 9 ani in categoria OPEL
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Teo-Mazda (4,770 puncte) acum 9 ani aprinderea este reglata corect? daca avansul la scanteie nu este reglat bine este posibil sa nu poata accelera constant si corect... la turatii mai mari nu se simte atat de tare deoarece sunt mai multe scantei pe secunda si diferenta intre ele este mai mica, dar cand este la turatie mai mica si nu este reglata corect se simte.... ai putea sa verifici.. este o presupunere...
0 voturi
A raspuns dejidaniel (290 puncte) acum 9 ani aseara am pornit din bratislava si mi s.a aprins becul de la egr cred...pur si simpku nu s.a mai turat masina numa pana la 3200 rpm si fara putere...mai mult nu si apoi isi mai revenea..tragea calumea dar numa dupa 2500 rpm si apoi iar nu mai tragea...tot asa...am venit tot turata cam in 3000 de ture si parerea mea ca si.a mai revenit...cand am ajuns in tara masina a tras mai bine...dar tot fara putere pana in 2000-2500...acolo nu am putere deloc...sa fie egr.u infundat?filtru de particule?...probabil azi o sa apuc sa duc masina pe tester dar daca nu ce.l tarziu luni...dar sunt cam speriat sa nu fie ceva probleme grave..

Imagini atasate