4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > SEAT > Nu trage,merge intrerupt....re...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Nu trage,merge intrerupt....relanti galopant 1.9 TDI

Am de ceva timp o problema la masina,seat toledo motor 1.9 tdi.tip motor AFN 110 cai.Cam de prin vara a inceput sa aiba un relanti galopant...pe atunci asta era singurul simptom al masinii...acum cu trecerea timpului pe langa relanti-ul galopant ,se opreste de nebuna(parca ramane fara motorina),dimineata porneste greu si intrerupt...Dupa un drum mai lung de 15 km cand motorul este cald incepe sa nu mai traga deloc...merge intrerupt in accelerare,moare motorul din in ce mai des,si nu mai are vlaga deloc...Pe tester nu a iesit nimic...Iar ceva oameni cu care am vorbit despre asta au spus ca e din pompa injectie motorina...ba chiar am fost la un pompagiu s-a uitat la ea a umblat la avansul din pompa si masina a mers foarte bine 3 zile dupa care problemele vechi iar au revenit...Daca cineva a avut aceeasi problema la vw,seat,audi diesel...sau a auzit ceva de simptome asemanatoare va rog da-ti un sfat,o sugestie,parere!!
A intrebat nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani in categoria SEAT
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Pe tester nu apare neaparat eroare.Parametrii au fost cititi?
A comentat nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Din cate stiu eu s-au verificat...atunci cand pompagiul a reglat avansul in pompa avea testerul pus pe ea...si a facut ceva reglaje pe acolo...avea un grafic pe calculator si erau ceva timpi de injectie care se vedeau..erau mai multe dar cum nu ma pricep nu as putea spune cu exactitate ce erau!!Erori nu erau deloc!!

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns baga (2,440 puncte) acum 12 ani Verifica instalatia de alimentare: scoate furtunu de la tur si sufla in el vezi ca trebe sa se auda cum bolboroseste motorina in rezervor, verifica sa nu vina cu aer motorina... pompa ce presiune iti baga? la cald cum porneste?

Comentarii:

A comentat nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani La cald porneste bine..dar are relanti galopant si moare in trafic...cand moare dau la automat si uneori porneste din prima iar alteori dau de ma satur...parca nu se alimenteaza!!
+1 vot
A raspuns LFS_mihai (31,070 puncte) acum 12 ani verifica si regulatorul de presiune

Comentarii:

A comentat nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani salut unde este  regulatorul de presiune???
A comentat LFS_mihai (31,070 puncte) acum 12 ani acest regulator de presiune nu se poate verifica acasa, cel mai bine este sa mergi la un mecanic, daca esti din Arad iti pot recomanda un mecanic bun, oricum acest regulator de presiune nu poate fi reparat , se inlocuieste si costa in jurul a 200 de lei
+1 vot
A raspuns daviangiurca (13,880 puncte) acum 12 ani pompa de injectie e pe duca fi sigur de asta !

Comentarii:

A comentat nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Scurt si la subiect...speram sa nu fie vorba de asta...dar mi-e teama ca ai dreptate.Masina ma omoara cu zile in ultima vreme..o pompa second cat ar ajunge??
0 voturi
A raspuns GADOlove (140 puncte) acum 6 ani

editat de GADOlove acum 6 ani

Salutare. Eu am un golf3 1.9tdi '95 90cp si de ceva vreme  a inceput sa sacadeze la relanti si se tot opreste in mers...cred ca la fel ca si a ta