4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > cum se demonteaza surubul de p...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum se demonteaza surubul de plastic la far de golf 4 ?

Stie cineva cum se poate demonta acel surub de reglaj al farurilor la golf 4 ? Am atasat si o poza !

Imagini atasate

A intrebat yoyuuu (2,460 puncte) acum 9 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Acela este un surub e reglaj,nu vad de ce ar trebui sa il demontezi.Prinderile pentru far sunt diferite.
0 voturi
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 9 ani Daca te referi la acela in care bagi cheia ca sa reglezi farul il poti scoate prin fortare cu o surubelnita dreapta.
Celalalt nu se poate scoate doar daca il rupi.
0 voturi
A raspuns yoyuuu (2,460 puncte) acum 9 ani Acel surub este rupt si vreau sa il schimb.Farurile sunt DEPO cu lupa si angel si datorita acelui surub imi joaca farul.Deci ii rupt capatul care trebuie sa intre in ceva locas la fel cum ii si la celalalt far.As vrea sa stiu cum as putea sa il scot si sa il inlocuiesc cu altul si daca se potriveste dupa farurile originale !

Comentarii:

A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 9 ani Nu il poti scoate doar daca il rupi.Daca il rupi partea din interior ramane in far,nu rezolvi nimic.
Trebuie desfacut farul ca sa il lipesti.Trebuie data jos sticla farului(sau ma rog plasticul).Sticla o poti deslipi cu ajutorul unui pistol cu aer cald si rabdare.
BaftA!
A comentat yoyuuu (2,460 puncte) acum 9 ani Farul este desfacut si sticla dar nu stiu cum sa il scot. Am tot tras de el am bagat surubelnita am fortat nici cum nu iese..Are cineva ceva idei ?
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 9 ani Dupa ce scoti motorasul de reglaj(sau in cazul in care nu ai,acel plastic ce tine oglinda in partea de stanga jos) oglinda o scoti din far prin tragere.Are niste suporti oglinda cu bila in capat care intra fortat intr un locas(stanga-dreapta in partea de sus a farului la tijele de reglaj)
A comentat yoyuuu (2,460 puncte) acum 9 ani nu am motoras de reglaj am doar acel surubel de plastic care s-a rupt...o sa mai gasesc surub ca sa il pot schimba ?
A comentat Driver09 (49,100 puncte) acum 9 ani Probabil in dezmembrari.
0 voturi
A raspuns yoyuuu (2,460 puncte) acum 9 ani Nu ma refer la cel in care bag cheia ci la celalalt care ii mai lung..este rupt in capat si vreau sa il scot si sa il schimb. Se poate face acest lucru ?