4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > De ce nu trece de 70 de grade ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu trece de 70 de grade ?

este vorba de un golf3  1.8 , de o luna 2 , nu mai trece apa de 70 de grade  orice as face , am mers cu ea mai turat constant 3000 rpm  , luat bucurestiul de la cam la coada bara la bara , stat cu ea pe loc , carton in fata, nimic  ,nu se incaleste . de bagat caldura baga   destul de ok , daca era termostatul blocat pe deschis  era cald si furtunul care duce la el sau oscila temperatura apei  . multumesc
A intrebat iacob.a.catalin (860 puncte) acum 9 ani in categoria VOLKSWAGEN

editat de iacob.a.catalin acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+2 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Termostat blocat pe deschis inseamna ca ambele furtune(tur si retur de la bloc motor pana la radiator) se incalzesc la fel de tare,in acelasi ritm.Daca termostatul este functional,se va incalzi intai apa in motor(indicator temperatura),apoi se deschide termostatul si furtunele se incalzesc pe rand(intai tur) si apoi retur.

Comentarii:

A comentat iacob.a.catalin (860 puncte) acum 9 ani doar turul este cald, returul este rece
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani In conditii normale de funtionare,ar trebui ca o data ce ajunge apa la temperatura normala si se deschide termostatul sa fie calde ambele furtune si radiatorul.Radiatorul este cald sau rece?
A comentat iacob.a.catalin (860 puncte) acum 9 ani cald , iar pe furtune poti tine mana 3-4 secunde fara sa te friga
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Se incalzeste imediat sau normal,in timp?Din ce ai descris pare sa functioneze normal termostatul,problema e daca se si inchide in timp sau iti indica corect temperatura.Ar trebui verificata rezistenta senzorului de temperatura(cel pentru bord,cand se incalzesc ambele furtune),asa poti stii daca e defect senzorul.Alte cauze:defect de indicator in bord sau termostat lenes(deschide normal si inchide foarte greu).