4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Golf 4 1.6 16v ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Golf 4 1.6 16v ?

Salut am si eu o nelamurire ca sa zic asa, pun intrebarea asta inclusib posesrilor de golf 4 1.6 16v.

Am cumparato acum 1 an din italia totul ok la ea nici  o eraore in bord am plecat cu ea in tara cum am intrat in tara a inceput sa mi se aprinda check engine'ul in bord si pana am observat ca e din cauza benzinei cum bag benzina din afara dupa autostrada se stinge cum bag benzina proasta se aprinde, sa inteleg ca ar fi din cauza sondei lambda ? asta ar fi prima intrebare a2a este.

Consumul la ea pe autostrada , ma refer la mers lejer la consum 120-130 imi ia 7.0 - 7.5 dc oare ? adica am inteles ca la viteza aia ar trebuii sa consume mai putin asta e cea mai mare nelamurirle , in rest extraurban in tara mers lejer pe drumurile noastre 80-90-100 imi ia 6.0-6.3.

Am pust tester-ul pe ea singura problema care  mi-a iesit din cate am inteles a fost sonda.. sa fie sonda si cauza consumului cam mare zic eu ?...

Astept parerile d-voastra si poate mici detalii in legatura cu ce ar trebuii sa fac si care este consumul masini voastre.

Multumesc.
A intrebat BadeaClaudiu (430 puncte) acum 10 ani in categoria VOLKSWAGEN
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 10 ani Salut!
Sonda lambda poate determina un consum marit de combustibil.Defectul este semnalat de martorul "Check".

Bafta!
+1 vot
A raspuns dreamboy (8,210 puncte) acum 10 ani Am aceiasi masina , acelasi motor ca al tau . In legatura cu martorul aprins in bord , mergi la cineva care stie ce face , nu doar sa iti stearga eroarea . Cat despre consum , desi masina mea nu are nici o defectiune tehnica , daca merg peste 3000 Rpm (100km/h ) ajung la acelasi consum ca al tau .