4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Miros gaze ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Miros gaze ?

Salut ! Am un Golf 4 1.6 16 v din 2002. Saptamana asta am mers in service cu el ptr ca mirosea a benzina pe la motor. Am schimbat semeringurile (sfat de la mecanicul auto)...in plus, am schimbat uleiul si filtrele + un colier de pe la toba...Ieri am pornit motorul si mirosea f rau a gaze de la esapament. Nu mai inteleg nimic ! Am fost cu el sa scap de o problema si dau de alta. Imi este si frica sa ies cu el sa nu mor asfixiata ( nu am precizat faptul ca miroase si in habitaclu destul de rau ). Are cineva idee ce se intampla? Ar trebui sa merg in service-ul ala sa le fac scandal celor de acolo? Problemele de genul se vad si cand pun masina la tester?  Va multumesc !
A intrebat SimonaDmiss (220 puncte) acum 8 ani in categoria VOLKSWAGEN

editat de SimonaDmiss acum 8 ani

Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 8 ani Salut!
Simeringurile protejeaza pentru ulei,nu e cazul pentru benzina(posibil sa fi fost stricate 1 sau 2 si sa piarda ulei).
Mirosul de bezina vine din cauza fisurilor,conductelor montate necorespunzator sau a canistrei de carbon activ(toate se pot verifica).
Mirosul de gaze vine de la galeria de evacuare sau a racordului flexibil(colierul e in zona schimbatorului),cel mai probabil nu a fost strans destul sau e si racordul flexibil uzat(cand a fost miscata toba pentru colier,e posibil sa se fi strica de tot racordul flexibil(nu sunt mecanicii de blamat pentru asta).
Pentru miros de gaze,se verifica orice urma de fum sau parte afumata de pe evacuare si se iau masuri necesare.
Pentru mirosul de benzina,verificat conducte,prinderi si/sau fisuri etc.
0 voturi
A raspuns SimonaDmiss (220 puncte) acum 8 ani Multumesc frumos! Asa mi s-a spus, ca simeringurile trebuiesc schimbate, ca transpira benzina pe la injectoare. In orice caz, am vb deja cu cei din service si ma asteapta sa rezolve problema ptr care am plătit o suma considerabila. Inca o data, multumesc ptr răspuns! La astea ii voi pune sa se uite cand ajung la ei

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 8 ani Ok.,am inteles exprimat gresit 2 termeni.Alea sunt o-ring-uri,adica 4 garnituri de plastic ca un inel.De curiozitate,cat ai platit doar pentru 'semeringuri'?
0 voturi
A raspuns SimonaDmiss (220 puncte) acum 8 ani M-am uitat pe bonul fiscal si scrie inel etanșare injectoare. Am avut nevoie de 8. 4 puse undeva mai jos si 4 mai sus. Nu au fost scumpe ele. E 7 lei unul. 8*7=56 lei