4Tuning.ro > 4Tuning Help > Masini > VOLKSWAGEN > Sfaturi achizitie golf 5 gti ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Sfaturi achizitie golf 5 gti ?

salut , vreau sa achizitionez un golf 5 gti  . va rog sa.mi da.ti cat mai multe sfaturi . intrebarea este daca se merita ? si mai ales cutia de viteze ? dsg sau manual ? care este consumul real si intretinerea , cum sta cu turbo ?
A intrebat sYdanyel (900 puncte) acum 9 ani in categoria VOLKSWAGEN

editat de sYdanyel acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns sYdanyel (900 puncte) acum 9 ani chiar nu stie nimeni nimic despre acest automobil ?!? pfff
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Cu parere de rau,dar intrebarea pusa e prea copilareasca.Care este consumul real?vrei gti sa mergi la consum?
Cutia de viteze o alegi in functie de ce iti place,dsg sunt printre cele mai bune,singurul defect ar fi o mica intarzaiere la plecarea de pe loc.Daca mergi mult in oras,e recomandat dsg(poti schimba si in modul manual cand ai nevoie de sportivitate).
Intretinerea este mai scumpa decat la un g5 normal,cu turbina sta bine.E mare,are multa presiune si pana la 6200 isi face treaba.
PS:Despre consum nu pot sa iti spun prea mult,posesorii pe care ii cunosc uneori se plang(masina sport consuma,mai mult decat cele 'normale').Deci,daca vrei o masina sportiva pentru mers sportiv,alege gti.Daca vrei consum si bla bla plus un stil calm de condus,alege un g5 normal si nu vei avea probleme.

Comentarii:

A comentat sYdanyel (900 puncte) acum 9 ani

editat de sYdanyel acum 9 ani

cine a zis ca vreau gti sa merg la consum ?! intrebarea este care ar fi consumul real nu ce se spune in carte .gti.ul nu va  avea niciodata consum 11L buc . din auzite ar consuma 13,5 - 14 L . Si banuiesc ca dsg.ul consuma cu 2 litrii mai mult . Am citit ca mai au probleme aceste cutii . Ma atrage mai mult un dsg decat o manuala .
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Sunt diverse modele cu problemele lor,e normal sa aiba mai multe probleme decat una manuala.1-2 litri in plus fata e o cutie manuala sunt normali,depinde si de stilul de condus.Pentru consum in oras,nu stiu ce sa iti zic.Teoretic este mai mare decat cel indicat.
–1 vot
A raspuns alingb (1,580 puncte) acum 9 ani prietene , GTI este o masina de la care trebuie sa te astepti la consumuri foarte mari ! Crede-ma cu nu ai sa te poti abtine sa mergi lent pt ca efectiv masina cere fuga , iar in legatura cu turbo ..... daca pleci cu motorul cald si nu accelerezi brusc nu o sa ai probleme , sau daca pleci cu motorul rece mai ales iarna mangaie acceleratia , nu brusca nimic pana nu ajunge la temperatura optima.