4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Pot sa raman fara permis daca ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Pot sa raman fara permis daca am trecut pe langa un Mcv stationat noaptea cu 90/100 km? mentionez ca,nu m-a oprit ?

Salutare ,imi cer scuze de deranj sunt incepator aici pe site nu stiu daca tocmai am postat cum trebuie.Am o intrebare daca se poate...Aseara cand veneam spre casa am trecut pe langa un MCV stationat ,aveam aproximativ 90-100km/h nu m-a orpit ..poate sa-mi vina prin posta anularea permisului..?Multumesc anticipat pentru raspuns.Va doresc o zi buna!
A intrebat Mihaita1923 (310 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns DAI EXPERT (146,100 puncte) acum 10 ani De regula cand te i-a te opreste si-ti face verbal, sau poate nu era operativ sau dasca da poate sa vina sanctiunea si prin posta pe numele cui este inmatriculata masina! Oricum sfatul meu este sa respecti limitele de viteza si codul stradal mai ales daca esti incepator nu se merita si sanctiunile sun foarte mari ! Bafta si drumuri bune!!

Comentarii:

A comentat Mihaita1923 (310 puncte) acum 10 ani Multumesc mult, sper sa ai dreptate ...sa nu fi fost operativ,cat despre viteza crede-ma  varsta este de vina.O zi buna!
+1 vot
A raspuns DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani Eu am trecut cu 100+ pe langa un radar, dar nu era MCV, a iesit omul afara sa faca semn sa opresc, dar era prea tarziu :)) Nu mi-a venit nimic pana azi, de un an si aproape jumate.
0 voturi
A raspuns Mihaita1923 (310 puncte) acum 10 ani Ms Dj mi-ai mai readus speranta...:))) o luna stau stresat acum.Cat despre tine ai scapat linistit maxim in 6 luni poate sa-ti vina dupa nu mai conteaza nimic.
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Nu...........
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani daca nu te-a oprit pe loc nu iti mai face nimic.
0 voturi
A raspuns boro77 (140 puncte) acum 9 ani mihaita ai primit ceva? si eu am facut acelasi lucru azi in oras,nu sunt sigur daca m-a luat pentru ca era pe contrasens si era ceva trafic... dar vreau sa fiu sigur.o alta intrebare ar fi in ce contitii poate sa te filmeze,adica trebuie sa te fixeze cu camera pentru cateva secunde sau ceva gen?