4Tuning.ro > 4Tuning Help > Politia rutiera > Salut,vreau sa dezmembrez o ma...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut,vreau sa dezmembrez o masina,cum o scot de la financiar fara cumparator ?

Salut,nu stiu daca am ales topicul potrivit

Am o masina in familie cu acte pe numele mamei,fiscal etc,as vrea sa o dezmembrez si sa numai platesc impozit,sa o scot de la financiar,se poate face asta fara contract de vanzare cumparare ? cum trebuie procedat mai exact ?

Va multumesc
A intrebat fashionboy01 (4,540 puncte) acum 10 ani in categoria Politia rutiera
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Adrian1986 (680 puncte) acum 10 ani cam bizar raspunsul, dar poti veni cu ea in Londra, iti iei 120-150£ pe ea , iar cand ti-o ridica iti lasa o hartie la indemana, cum ca ai radiat masina, nu iti trebuie nici un document de rezidenta sau altele, doar carnet de conducere sau pasaport, iar cu acea hartie te duci la Romania si le dovedesti ca masina este radiata. si ti-o scoate de la financiar automat. nu stiu daca e nevoie sa o traduci, eu nu am tradus-o. asta daca ai cumava drum pe aici, altfel nu cred ca iti convin costurile.
0 voturi
A raspuns sergiu_88 (7,680 puncte) acum 10 ani fa un act de vanzare-cumparare cu cineva oarecare si apoi cu copia lui de buletin, cu copia cartii de identitate a masinii si cu actul de vanzare cumparare te duci la fisc si o scoti dar ca sa o scoti trebuie sa fie platit la zi impozitul si cam atat... pe cel cu care faci actul de vanzare-cumparare nu il incurca cu nimic deoarece el nu se duce mai departe sa o inregistreze...eu asa stiam daca gresesc rog sa ma corecteze cineva... o zi buna
+3 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 10 ani se procedeaza ca la carte pot spune !!! vrei sa o dezmenbrezi ? te duci la notar dai declaratie ca masina nu va mai circula si se va vinde ca piese de schimb , cu declaratia de la notar te duci  la primarie sa nu se mai plateasca impozit si asa mai departe  !!! de ce sa te complici ? bafta !!!