4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Aer conditionat > URGEEEEENT!!!!!! Cum deschid g...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

URGEEEEENT!!!!!! Cum deschid gura de ventilare de pe dreapta?

Salut. Am problema asta de cand am luat masina, dar nu am pus intrebarea, am pus numai intrebari pe care nu le rezolv imediat, iar pe asta de care am cea mai mare nevoie am uitat-o :)))
De cand am luat masina(bmw e90) orifiuciu ala de pe partea pasagerului fata, nu e deschis deci, nu baga nici cald nici rece de la ac. Nu stiu cum sa ma exprima, gura aia de ventilare de pe drapta.  e blocata pe inchis iar rotita de deschidere nu face niciun serviciu, dau de ea si nu se intampla nimic. Exista posibilitatea sa se fii sarit de la locul ei sau sa se fi rupt???   Si daca stiti cum as putea sa scot grila aia ca sa umblu pe acolo sa vad ce are.
Proprietaru vechi a avut copil mic si ma gandesc ca o fi umblat si la rupt.
 

 

 

PS : Tin sa precizez ca sigur e blocat pe inchis deoarece se vede clapeta care inchide orificiu, deci nu are cum sa nu bage aer pe partea aceea de tubulatura.
Va rog raspundeti.mi si ajutati.ma ca vine vara si momentan sunt pasager pe acel loc si mor fara ac in canicula care se prezinta:)))))
A intrebat luxi (5,720 puncte) acum 11 ani in categoria Aer conditionat

editat de luxi acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Cezar1 (5,680 puncte) acum 11 ani Schimba grila de aerisire.
Sau varianta Romaneasca impinge cu o sarma mai dura plasticul ala

Comentarii:

A comentat luxi (5,720 puncte) acum 11 ani M.ar fi interesat cum sa o desfac sa vad daca e rupt ceva acolo sau doar o fi sarit rotita de la locul ei si invarte in gol, ptr ca merge mult mai usor decat la celelalte.

Si cu impinsu, am incercat si a drrq clapeta se tine tare, e smechera, nu vrea sa fie deschisa:))))  Dar nici nu am fortat ca imi era frica sa nu plesneasca. Ms ptr sfat
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani vezi ca grila aia se prinde in niste cleme,incearca sa fortezi putin cate putin cu o surubelnita dreapta mica.eventual pune o bucata de carpa sa nu zgarii plasticele