4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > am un bmw 325 tds acum lam lua...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am un bmw 325 tds acum lam luat si nu prea ma pricep la masini.si dintro data mi-sa aprins peculetu in bort de la abs.

am un bmw 325 tds si nu prea ma pricep la masini.iar dintro data mi-sa aprins beculetu in bord de la abs.din ce cauza???
am intr un prieten si mia zis k poate sa fie ca am lasat masina cu frana de mana trasa noaptea si au inghetat saboti de frana si din cauza asta.

dar zisa ca nui problema ca in timp ce merg cu ea isi dau drumu saboti.

este adevarat??????????
A intrebat mondenas007 (410 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani ar fi multe cauze...: 1 placute uzate ( placutele mai noi au un senzor de uzura pe ele,atunci cand ferodoul de pe ele ajunge la un nivel minim iti da o eroare in bord,in cazu tau ar putea fii abs ), 2: un contact care sa desprins.
U ai spus ceva de saboti...daca ti sau blocat sabotii nu este indicat sa pleci cu masina de pe loc asa..in primu rand nu cred ca poti pleca iar in al doilea rand fortezi frana de mana..dar repet dak ti sau blocat sabotii nu vei putea pleca de pe loc cu masina.!!
+2 voturi
A raspuns B 58 MAL (380 puncte) acum 12 ani cel mai probabil sunt senzorii de abs... trebuie sa ii verifici pe toti 4... asa am patit si eu la e36 si am schimbat senzorii pe fata si gata problema....incearca sa pui frana... iti intra abs-ul ? daca nu intra inseamna ca sunt senzorii.

Comentarii:

A comentat mondenas007 (410 puncte) acum 12 ani pai da am apasat fran si cea de mana si cea de picior si astazi vazui k nu mi-se mai aprinsa.dar blocati nu sunt saboti pt k nu ar fi plecat de pe loc masina.ma gandesc sa fie pe la sigurante????
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Se cere o diagnoza pentru localizarea defectului.
De regula cauza vine de la senzorii ABS.
0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani la pisica mai exista un cablu... masa(nu stiu exact ce este) si se rupe frecvent,cel putin la mine...mereu aveam probleme cu abs-ul din cauza asta
0 voturi
A raspuns baltaretsz (200 puncte) acum 11 ani fratele meu si eu am patit la fel si poate fi:1-senzoru de la abs are praf,mizerie pe el.2-ori este stricat senzorul 3-ori vre un contac de la fire care nu lucreaza.4-ori placutele sunt duse.5-daca frana iti ramane blocata poate este de la etrier.(parerea mea)
0 voturi
A raspuns roianandrei (190 puncte) acum 11 ani Poate fii senzorul Abs