4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Check in bord la BMW seria 5 !...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Check in bord la BMW seria 5 !!!

Mi se aprinde in bord "CHECK" iar toba se aude mai gros cand este aprins...si masina nu mai trage asa cum trage cand este stins .. e de bine sau e de rau ?:))..toba imi place cum se aude cand este aprins..insa masina nu trage cum trage cand e stins..lamuriti-ma si pe mine va rog.
A intrebat AlexMitu (230 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Check engine e de rau.
Se face o diagnoza .
–1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Nu iti putem raspunde la aceasta intrebare, doar sa te duci cat mai repede la o diagnoza deoarece nu este de jucat cu martorul CHECK :)
Salut
:)
0 voturi
A raspuns bmwland (140 puncte) acum 12 ani Eu am avut o situatie similara,dupa un drum lung de vreo 800 km,am simtit ca masina nu mai are puterea care o avea si la fel producea un sunet(care dadea senzatia ca e o masina de curse si care la fel imi placea la nebunie).Problema a fost intr-o fisura la teava de esapament,am inlaturat fisura,i-am schimbat totodata si toba,i-am montat una care produce un sunet asa mai agresiv si mai sportiv,am prins doi iepuri odata...Succes.
0 voturi
A raspuns Sigvili22 (2,030 puncte) acum 5 ani Nu am găsit încă pe Mishiko Lontani Americani Geratri Raten. Am sa il caut. Sper sa nu ma aștepte mult. Noi suntem vii aproape. Dumnezeu sa îți fie alături. Pa.