4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > Care ar putea fi problema?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Care ar putea fi problema?

Buna Dimineata .

Detin o dacie 1310L din 99. Acu cateva zile am venit cu ea de la un prieten ,am lasato- bine in garaj. Dimineata cand am fost s-o pornesc masina nu mai dadea niciun semn . Puneam contactu si nu invartea , nu se auzea nici macar un zgomot . Am pus bateria pe redresor. Tot asa ... Daca bagai surubelnita "in curu" la electromotor o lua .Totusi erau si momente in care pornea si fara sa bagi surubelnita acolo.. Am zis , hmm , o fi de la electromotor . Am schimbat electromotorul cu altul pe care il aveam in garaj . Masina pornea destul de bine .. Da' azi de dimineata cand am vrut s-o pornesc masina da sa porneasca si se invarte in gol... Am fost cu ea 20 de km cam asa ( masina nu prea a fost scoasa in ultimu' an) si cand am oprit-o m-am chinuit 10 minute s-o pornesc , tot dadea in gol.. Care ar putea fi problema?
A intrebat morpheusP (1,650 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani verifica bendixu...deobicei aici e moartea lor.
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani schimba si bujiile daca i-am dat de prea multe ori la automat.sigur le-ai udat si trebuiesc schimbate.o sa te chinui mereu daca nu le schimbi, macar verifica-le sa vezi cum arata
0 voturi
A raspuns morpheusP (1,650 puncte) acum 11 ani Nu , nu am dat prea mult la automat . Poate si bateria sa fie de vina ? Cu o seara inainte invartea bine si rapid . In dimineata cand nu a vrut sa porneasca invartea 3 sferturi apoi invartea greu rau de tot  . Noroc cu aprinderea fara de care n-as fi putut sa pornesc masina..

O sa ma uit azi sa vad bendixu.. la asta ma gandeam si eu..
0 voturi
A raspuns OnlyHate (5,040 puncte) acum 11 ani prima chestie ,baga alta baterie
0 voturi
A raspuns morpheusP (1,650 puncte) acum 11 ani Am schimbat bateria .. cu electromotorul pe care l-am  schimbat( nu cel care fusese inainte pe masina)   se invarte in gol ..O sa pun electromotorul vechi pe masina sa vad cum se comporta . Poate era un contact imperfect si de accea nu pornea .. Cu electromotorul asta se aude un "clant:" cand dau de cheie sa porneasca .. Nu invarte mereu da' se aude un clant. Cu cel vechi nu se auzea nimic . O sa schimb electromotorul sa vad ce se intampla ..


/edit Cand am facut drumul acela dupa ce masina s-a incins nu voia deloc sa porneasca . Acum , la rece porneste la prima cheie , ori de cate ori as da la automat..
+1 vot
A raspuns voxy1 (5,710 puncte) acum 11 ani verifica platina si capacu de delcou
0 voturi
A raspuns morpheusP (1,650 puncte) acum 11 ani nu are nicio treaba platina sau delcou' . Masina porneste foarte repede , dar sunt momente in care invarte pur si simplu in gol ... Asta dupa ce se incalzeste motoru'...