4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > De ce faza scurta cu xenon OEM...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

De ce faza scurta cu xenon OEM lumineaza foarte slab?

Problema se pune ca la un far echipat cu xenon din fabrica nu lumineaza asa cum lumineaza...zici ca am halogene nu xenon..

Am schimbat pana acum lupele cu totul, becurile in 2 randuri (prima data am zis ca erau chinezesti de 6000k, iar a 2-a oara cu becuri de la reprezentanta de 4300k), am polisat si farurile si sunt perfect clare, luminile sunt reglate pe stand iar farurile au si autoleveling.

La fiecare pas facut lumina s-a imbunatatit insa nici acum nu lumineaza corect...zici ca am halogene...

Singurul lucru ramas neschimbat sunt balasturile... Multa lume considera ca balasturile sunt responsabile sa aprinda becurile, lucru care il fac la mine si se si regleaza farurile... E adevarat ca au vechime (7 ani) insa nici nu as arunca banii pe un set de balasturi daca cele actuale functioneaza...

Ce sa mai schimb/fac?
A intrebat Ddantes (230 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns IVACHIS (1,270 puncte) acum 11 ani Salut! Despre ce masina este vorba si ce firma sunt balasturile? din cate stiu Balasturile sunt facute pentru intensitatea becului(adica ai 6000k si balast trebuie sa fie tot pentru 6000 k) merg becuri cu o intensitate mai mare sau mai mica, dar probabil nu dau aceelasi randament! Nu uita ca Intensitatea luminii in K(kalivin) este invers proportionala , adica cu cat Valoare K este mai mare, cu atat lumina se va vedea mai slab! stima
0 voturi
A raspuns Ddantes (230 puncte) acum 11 ani E vorba de un Phaeton. Becurile de 6000K au disparut de pe masina, acum functionez cu cele originale de 4300K.
Balasturile sunt Valeo LAD5G.
0 voturi
A raspuns AndreyPH (440 puncte) acum 11 ani Aceeasi problema am avut-o si eu ... M-am resemnat in cele din urma, si mi-am pus AM. Diferenta ulterioara este ca de la cer la pamant.
0 voturi
A raspuns Ddantes (230 puncte) acum 11 ani Pai si cu autolevelingul ce ai facut? Cu erorile din bord care apar dupa ce scoti balastul original?
Ceea ce spui inseamna ca banuiala e corecta si anume balastele originale sunt duse si conteaza la intensitatea luminoasa.
+1 vot
A raspuns AndreyPH (440 puncte) acum 11 ani Cauta niste xenoane AM Canbus, acelea nu mai dau erori de becuri arse ... sunt putin mai scumpe, dar scapi de problema ...