4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > de ce nu merge cd player bmw e...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu merge cd player bmw e 46?

Salut. Recent am achizitionat Un bmw 320 diesel 1999 e 46. Are sirocol webastro. Dar cand am deschis capota am observat ca nu are mufele bagate. Am bagat mufele si a inceput sa mearga sirocolul. Problema e ca nu se oprea cat ca afara erau 5 grade. Din momentul ala nu mai functioneaza cd playerul. Scrie disabled. Imi puteti da o solutie? Multumesc
A intrebat puiudiaconu (5,060 puncte) acum 10 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns Razor1 (2,390 puncte) acum 10 ani Nu merge pentru ca nu are picioare!
+2 voturi
A raspuns puiudiaconu (5,060 puncte) acum 10 ani Mersii mult! Mi-ai fost de maaaaare ajutor. Oameni ca tine sa tot intre sa ajute....sper ca atunci cand o sa ai si tu nevoie sa primesti un raspuns ca asta.

Comentarii:

A comentat Razor1 (2,390 puncte) acum 10 ani Nu te supara dar spre deosebire de tine stiu sa formulez o intrebare!
Asa intrebare, asa raspuns!
A comentat puiudiaconu (5,060 puncte) acum 10 ani Ok am gresit formularea intrebarii....dar tu fiind un om mai destept ca mine trebuia sa ma ajuti in rezolvarea problemei masinii nu in rezolvarea problemei enuntului... mersii inca o data si data viitoare fii mai bun cu astia ca mine care nu stim sa scriem...ok?
–2 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani pentru ca ai achizitionat o masina obosita si rupta de km ... daia nu iti merge Cd-pl daca cumparai o masina buna nu aveai problema asta ... acum trecem peste chestia asta .

CD - playeru nu iti merge pentru ca lentila aia care citeste cd-ul este plina de JEg praf etc ... ori desfaci cd ul si cureti aia .. ori bagi un CD dala care curata .. PS si eu am avut e46 ( plin de km ) cu problema asta si asa am rezolvat`o ..

Comentarii:

A comentat puiudiaconu (5,060 puncte) acum 10 ani Salut. Nu m-am facut inteles.  Cand am luat masina functiona si radio si cd. Ulterior am ridicat capota si am vazut ca nu erau mufele la sirocol bagate. Le-am bagat a inceput sa functioneze sirocolul si dupa nu a mai functionat nici radio nici cd. Scrie la cd player   disabled...se aprinde dar nu functioneaza....
0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Nu prea are treaba una cu alta,cel mai probabil ai ceva tuning pe la fire sau computerul de bord dat peste cap.
1.Desfa radio si verifica mufele,corectitudinea firelor.
2.Verifica firele trase aiurea si instalatiile home made,daca nu gasesti treci la
3.Diagnoza computer de bord.

Comentarii:

A comentat puiudiaconu (5,060 puncte) acum 10 ani Mersii mult de ajutor! Cand am cumparat masina functiona cd playerul dar dupa cateva ore imi aparea "disabled". Tin sa precizez ca este cd player original bmw.  Esti singurul care mi-ai dat " o mana de ajutor". Nu ca si colegii de mai sus. O seara placuta!!