4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > De ce se aprinde becul cu chei...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce se aprinde becul cu cheita(imobilizator) la uin SEAT LEON ?

Salut. Am o problema la un Seat Leon din 2002,motor 1.4. La pornire se aprinde martorul cu cheita din bord si se oprestre motorul,ca si cum masina ar fi furata. Am schimbat bobina de la contact insa problema nu s-a rezolvat. Ce ma sfatuiti sa fac?
A intrebat davay (1,610 puncte) acum 11 ani in categoria Electrice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns LFS_mihai (31,070 puncte) acum 11 ani ai nevoie de diagnoza, daca esti din Arad te ajut eu

Comentarii:

A comentat davay (1,610 puncte) acum 11 ani

editat de davay acum 11 ani

Sunt destul de departe din pacate. AM fost azi la diagnoza, a schimbat bobina a mers pornita de cateva ori dupa care nu a mai mers iar la mine dupa 3 porniri s-a aprins becul iar si acum imi e frica .Ce ar fi trebuit sa urmareasca la diagnoza ? A zis ca ar putea face rost de un tester care sa ,,anuleze" imobilizatorul..se poate face asta?
0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani testerul la reprezentanta costa maxim 100lei..decat sa dai 50 si sa nu afli mai nimic te duci frumos la reprezentanta si ii faci diagnoza si iti zice exact ce are.daca esti din bucuresti te ajut eu cu un baiat care este as in grupul vag

Comentarii:

A comentat davay (1,610 puncte) acum 11 ani Inteleg,o sa ma interesez si daca gasesc rezolvarea postez aici ! Multumesc tuturor.
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Se poate face immo off, dar trebuie sa fie solutie de avarie pana la rezolvarea problemei.Fara immo masina devine mai usor "furabila".Posibil problema de PCM.Solutia nu se cauta la reprezentanta.
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani asa am patit si eu la un passat. mie mi s-a dus cipul din cheie. am aflat asta la reprezentanta. m-a costat 300 si ceva de lei sa imi fac alta cheie
0 voturi
A raspuns badboy_dino (180 puncte) acum 11 ani eu am un seat leon 1.6 din 2001, am patit-o si eu dar eu mi-am schimbat inchiderea centralizata la masina, deci mi-am schimbat si cheia si din cate am inteles s-a miscat cipul de la locul lui, nu am avut timp sa rezolv problema dar din cate stiu te duci la un service, iti desface cheia si pune cipul la loc.
0 voturi
A raspuns jimmy_jimmyca (140 puncte) acum 10 ani deci?? a rezolvat careva problema asta, ca mi se intampla si mie cand las masina mai mult timp la soare