4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Electrice > probleme senzori parcare a cla...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Probleme senzori parcare a class w169 ?

salut

am o problema la un mercedea w169 , a-klass din 2006, am cumparat masina care este dotata cu senzori de parcare fata si spate , dar butonul din interior care cupleaza sau decupleaza senzorii, statea mereu aprins rosu. am demontat bara de fata si am observat ca lipsea instalatia electrica de la senzori, iar pinii senzorilor erau oxidati. ca sa nu ma complic am cumparat o instalatie electrica si 4 senzori, cu seria identica, si i-am montat. acum becul din interior sa stins, pot cupla sau decupla senzorii, dar nu functioneaza, nici cei de fata nici cei de spate. nu mai stiu unde sau ce sa verific

Imagini atasate

A intrebat obi1 (3,080 puncte) acum 9 ani in categoria Electrice

editat de obi1 acum 9 ani

Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Nu functioneaza te referi ca nu se aude buzzer-ul?Verifica intai sa nu fie deconectat(sau lipsa instalatie).Instalatia pana unde a fost schimbata?
A comentat obi1 (3,080 puncte) acum 9 ani da, are si buzz-er si afisaj cu leduri, cand pun contactul se aprind toate ledurile, fata spate, dupa care se sting, dupaia cand bag in mansalier si trec prin spatele masinii nu are nici o treaba buzz-erul sau afisajul.
instalatia am schimbat-o doar cea de la senzori, pina in prima mufa, dar ce e stresant, ca nu merge nici cea de spate, la care nu sa umblat, am verificat-o si e ok.
ma gandesc sa fie inseriate cumva cea de fata cu spate,  si sa mai fie o problema undeva..., dar daca se aprind ledurile de la afisaj cand pun contactul, butonul se poate cupla si decupla, nu inseamna ca sistemul este functional?
multumesc pt interes
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Care leduri din afisaj?poti adauga o poza?In serie nu sunt puse,sunt 2 instalatii care folosesc acelasi buton si 2 buzzere diferite(sau acelasi si difera sunetul).Despre ce leduri este vorba si unde sunt montate?(nu inteleg daca a fost de serie sau aftermarket).
A comentat obi1 (3,080 puncte) acum 9 ani instalatia este originala, ledurile sunt montate, cele de spate sunt in plafon, iar cele de fata sunt la mijlocul bordului, linga parbriz. fac si poze dar cum le atasez aici?
A comentat obi1 (3,080 puncte) acum 9 ani am reusit sa pun poze, cand pun contactul se aprind doua sec ca in prima poza, si dupaia lene totala. pe parbriz se vad semnele neputintei mele de a rezolva problema
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Buzzer-ul se aude?Posibil sa fi inlocuit sau anulat buzzerul cu banda de leduri,e greu de intuit on-line despre modificarile facute.Daca deconectezi banda le leduri,functioneaza normal?
A comentat obi1 (3,080 puncte) acum 9 ani buzzer-ul nu se aude, am intors internetul asta si pe o parte si pe alta pentru detalii , w169 asa are afisaj cu leduri  si buzzer din fabrica, m-am uitat pe mobile la auto asemanatoare, unii spun ca ar fi unele setari de facut, ca exista un calculator separat pt asa ceva, in genul la cel de confort, normal trebuia sa ma duc la mercedes sa-i faca un test, dar am sperat sa rezolv singur o problema cat de cat banala dupa parerea mea, dar inca nimic

0 Raspunsuri