4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Eventualele probleme marsalier...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Eventualele probleme marsalier Logan

salut.. am si eu o intrebare :D Ce poate patii masina dak dau demaraj "scart" in Marchalier [R]? cineva mi-a zis ca am sanse mari sa mi se sparga cutia..... am inteles ca dak dau demaraj cu rotile virate mi se rupe planetarele.....ce parere ai ? m-au mintit "tovarasii" sau chiar asa e :| ?

A intrebat Zip10 (560 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu ti se va sparge cutia,nu ti se vor rupe planetarele dar nu e bine sa faci asa ceva.

Comentarii:

A comentat Zip10 (560 puncte) acum 12 ani aveam masina in panta si am dat cu spatele si am plecat cu "scart" si tovarasu meu mi-a zis ca nu e bine sa fac asa cv ca mi s sparge cutia  chestii dastea de mecanica care nu prea ma pricep......oricum nu o sa mai fac asa ceva .....ms pentru sfat.
+2 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Sincer,cutiile de strada nu-s facute sa reziste la prea mult stres,iar treapta de dat cu spatele nu face exceptie,mai ales ca raportul de demultiplicare este de obicei mai mare decat in treapta 1,adica bagi in cutie foatre mult cuplu dat de motor si poti s-o strici...
+4 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Logan este special preparata din fabrica pentru plecari din  loc cu scartz.Nu se strica nimic.Cutia de viteze si ambreiajul sunt de conceptie long life ,adica pentru viata vesnica.Cu putin noroc,daca nu ajunge dauna totala,va prinde programul rabla din 2020.
Atentie totusi la durata scartzului , e posibil sa se deregleze farurile.
Anvelopele si planetarele sunt proiectate special de NASA,deci extrem de rezistente.In caz exceptional se poate ajunge in spatiu la un scartz mai sanatos,evident in marsarier.Nu uitati sa folositi frana de mana cu toata fermitatea in astfel de cazuri, pentru a intoarce masina mai rapid.

Comentarii:

A comentat Miserupix (55,060 puncte) acum 12 ani Eventual poti sa renunti la a merge cu fata si mergi doar cu spatele. Si pornesti cu scart de fiecare data, bine inteles!