4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > Cum se numeste cursa aceea com...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum se numeste cursa aceea completa a acelor din bord cand pui contactul?

Am observat ca la unele masini atunci cand pui contactul, acele din bord fac o tura pana in capat in dreapta apoi revin la 0. Cum se numeste functia aceea si daca se poate activa si pe o Corsa D, sau un Golf 6 de exemplu. Am vazut clipuri cu OPC-uri sau GTI-uri si nu numai chiar si fara sa fie GTI, OPC, RS etc... va rog mult un raspuns

https://www.youtube.com/watch?v=32oIVuucn18

Un exemplu.
A intrebat guny_angelo (550 puncte) acum 9 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns guny_angelo (550 puncte) acum 9 ani am gasit..pentru cei interesati se numeste Needle Sweep sau Cluster Staging. Se poate face prin programare, VCDS, OP-Com etc.. Daca e folosit VCDS e functia Staging, sau instruments_celebration pt VAG. Am vazut un clip cu o Corsa D fara BC.. daca are cineva idee cine poate face asa ceva sau cum se face..mi-ar prinde bine putin ajutor..
0 voturi
A raspuns RoNnI2k28 (240 puncte) acum 9 ani Din ce stiam ....aia ar fi recalibrarea bordului !  La acele masini se intampla asta , pt ca asa au ele din fabrica, se recalibreaza de fiecare data cand pui contactul pt ca probabil computer-ul masinii , verifica sa fie totul ok , pt buna functionare a bordului si poate nu numai a bordului . Uite eu am un E36 , la mine face ce spui tu doar daca ii dau eu o anume comanda , nu de fiecare data cand pun contactul , la tine poate e lafel si daca nu face asta mereu cand pui contactul inseamna ca masina din fabrica nu are aceasta functie !