4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > de ce nu porneste?am un citroe...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu porneste?am un citroen xsara 2.0 hdi 90cpi,se aprinde doar martorul bateriei,invarte?

A intrebat dynutsu@yahoo.com (200 puncte) acum 10 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns florin.macdaniel (230 puncte) acum 10 ani Salut...as putea spune ca absolut sigur ca este pompa electrica de alimentare cu combustibil dar poate ma insel.....am patit-o si eu si am descoperit foarte greu cauza.....se aude cumva doar un clic atuncu cand invarti cheia in contact?
Cum pui contactul pompa de alimentare ar trebui sa alimenteze motorul cu motorina asigurand un fuel back presure )s-ar auzi un zumzait), Daca aceasta presiune nu sete sezizata de senzor, starterul (demarorul) nici macar nu este energizat, motorul nici macar nu se invarte, pentru ca stie ca s-ar putea invarti degeaba nefiind disponibila alimentarea cu combustibil.
O pompa te-ar costa in jur de 800 de roni, iar daca este montata langa motor in fata este si usor de schimbat.....daca este montata in rezervor, atunci situatia se complica.
0 voturi
A raspuns dynutsu@yahoo.com (200 puncte) acum 10 ani salut! treaba e ca invarte,si nu se aude nimic cand invatr cheia.mentionez ca cateodata se invartea greu cheia in butuc,sau dadeam pina la demaror se aprindea numai la baterie si daca mai roteam un mm,se aprindeau si ceiilalti martori si atunci pornea.