4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > Dece numi sunt posibile aceste...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Dece numi sunt posibile aceste vizualizări la computerul de bord?

Audi A6 2.5 anul 2001, cand apas butonul de langa maneta de viteze (Telematik) imi apae ca in poza atasata.stie cineva dece? Specific ca pilotul automat functioneaza si telefonul auto la fel.

Imagini atasate

A intrebat mrgeo (5,100 puncte) acum 10 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani poate stie cineva alta solutie, insa eu cred ca se poate afla doar cu testerul... in functie de ceea ce spune testerul se poate afla si solutia.
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
No info avaible?E simplu,are unul sau mai multi senzori care nu ii dau informatiile corecte sau probleme pe linia can-low(comunicarea intre sistemele masinii si centrale),daca apare stric la consum poti enumera turometru,vitezometru,sonda din  rezervor.
Ideal e de pus un tester guy sa caute intai problema pe modului respectiv apoi sa verifice daca isi primeste informatii etc..se descurca el daca mai cauta si altceva decat clasicul erori-e de schimbat sefu.

Comentarii:

A comentat mrgeo (5,100 puncte) acum 10 ani multumesc pentru raspuns,am inteles idea "tester",dar ai spus ceva de rezervor si alti senzori si vreau sa precizez ca consumul mi-l indica...cati km pot parcurge temperatura de afara orele parcurse etc,dar in momentul in care apas "telematik" imi pare acea problemA dupa care apas OK si imi arata consumul,km ramasi cu ce am in rezervor...etc