4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Martori de bord > Problema cu indicator de tempe...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Problema cu indicator de temperatura apei?

Salut , am un golf 3 1.6 si acul de la temperatura apei sta numai la 70 - 70 si umpic ,stiu ca normal trebuie sa stea la 90 de grade. Am auzit ca la unele modele de masini este ceva normal ... Cine stie care ar fi problema cu indicatorul de temperatura? Este normal sa stea asa sau este vreo problema?

Multumesc!
A intrebat DenyDeejay (420 puncte) acum 9 ani in categoria Martori de bord
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns florinos (10,920 puncte) acum 9 ani Posibil ca termostatul sa se fi blocat "pe deschis". Daca da, trebuie schimbat. Succesuri.
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 9 ani Verifica termostatul
–1 vot
A raspuns brigadieul (3,060 puncte) acum 9 ani Eu am un golf 4 si imi ajunge la 90 dupa cum are el chef,cateodata imi ajunge si dupa mai bn de 1 ora de mers cu ea,iar alteori acul se ridic mai repede.
Nu e problema de termostat sau senzor de temperatura.Daca ar fi una din aclele 2 problema masina pur si simplu nu ar mai porni si nu e deloc asa.Eu nu am avut tmp sa duc masina sa o fac.

Comentarii:

A comentat florinos (10,920 puncte) acum 9 ani Nu stiu cum e cu senzorul de temperatura, dar daca ai probleme cu termostatul porneste fara nici o problema motorul, doar ca daca e blocat pe deschis ajunge mai greu sau deloc la 90 grade.
A comentat brigadieul (3,060 puncte) acum 9 ani La mine ajunge mereu la 90 de grade dar dupa ceva timp de mers
–1 vot
A raspuns al3xz1193 (1,410 puncte) acum 9 ani Salut, aceeasi problema am avuto si eu , schimba senzorul de temperatura a "apei" (~30 ron) si ai sa vezi schimbari in bine , motorul o sa iti mearga mai rotund , consum mai mic , etc..
Numai bine !
0 voturi
A raspuns brigadieul (3,060 puncte) acum 9 ani Senzor miam luat eu si am dat pe el 70 sau 80 de lei (vroiam unu de 60 si ceva de lei dar nu mai era pe stock) si pe termostat am dat 50 de lei.
Inca nu leam pus pe masina pentru ca nu am avut timp.
0 voturi
A raspuns brigadieul (3,060 puncte) acum 9 ani Acum m-am intors de la mecanic,i-am schimbat doar senzorul pana la urma si si-a revenit acul la apa.