4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > am un ford mondeo mk2 din 2000...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Am un ford mondeo mk2 din 2000 motor 1.8.td !!!u mai porneste de cate vazile..!!totul a fost asa din senin.???

buna ziua !!am probleme la un ford mondeo mk2 din 2000 motor 1.8 td!!de cateva zile nu mai poneste..!!poate sa imi suna cineva care ar fi poblema???
A intrebat marius-suciu (260 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Invarte/nu invarte?Ce becuri iti raman aprinse in bord?
0 voturi
A raspuns marius-suciu (260 puncte) acum 10 ani salut..!!!invarte motorul ..!!!dar nu o ia nici cum..!!!becuile la bord se aprind doar cele normale ca si inainte..!!!!am pornit-o de 2 zile dimineatza a pornit fara probleme..!!!a merc cam 2 min..!!dupa care l-am oprit..si de atuncia nu mai vrea nici cum...

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Motorina ai destula in rezervor?Ajunge la pompa in fata?incearca sa il pornesti cu supapa de aerisire deschisa vezi daca ajunge motorina sau nu.
0 voturi
A raspuns marius-suciu (260 puncte) acum 10 ani are motorina..!!!!care e supapa de aerisere???eu i-am scos futunul de la filtru si am dat la cama motorina vine..!!!

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Daca ai motorina si nu porneste ar ramane unul din senzorii pozitie motor(volanta/ax came).In lipsa informatiilor despre pozitia motorului,ecu nu stie cand/cat sa deschida injectoarele.Primul vizat ar fi senzorul ax came.
+1 vot
A raspuns marius-suciu (260 puncte) acum 10 ani am desfacut un injector dar nu primeste motorina la el ...!!!!

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Pai si eu ce am zis mai sus?Centrala care gestioneaza motorul(ecu motor) are nevoie de informatiile de la senzorul ax came pentru a sti pozitia camelor si de senzorul ax motor pentru a sti pozitia pistoanelor.Din lipsa celor 2 senzori sau a unuia din ei,nu stie cand sa deschida injectorul si nu il mai deschide.
Cei 2 senzori si cel de presiune combustibil sunt vitali pentru a putea porni.O data ce ai motorina pana la pompa(filtru) inseamna ca unul din cei 2 senzori de pozitie nu lucreaza(sau dupa caz cablajul).Se verifica cu tester,alt mod nu ai pentru a ii verifica(prin inlocuire daca ai de la cine sa imprumuti,nu uita sa trebuie respectata pozitia si distanta intre senzor si roata dintata pe care o 'citeste'.