4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > CINE POATE SA MA AJUTE CU UN C...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

CINE POATE SA MA AJUTE CU UN CATALIZATOR H TUCSON?

SALUT LA TOTI...  A CRESCUT CONSUMUL LA MASINA DE LA 8.5 LA 10.8 IN CATEVA LUNI... SI MI-AM ZIS CA CEVA NU E IN REGULA CU MOTORUL,AM TRECUT PE LA UN MESERIAS CARE A FACUT O DIAGNOSTICARE LA MOTOR .... DAR NU A GAZIT NICI O EROARE!!?....TOT EL MIA ZIS CA POATE FI INFUNDAT CATALIZATORUL SI CA TREBUIE SPALAT LA TEMPERA MARE SI DETERGENT(NU MIA ZIS NIMIC LA CE PRESIUNE???)  UNDE LUCREZ E UN KARCHER PROFESIONAL CU SPUMA SI 95°C DUPA SPALARE AM REALIZAT CA MIA FACUT PRAF CATALIZATORUL.... LAM SPART DE TOT SI ACUM SCOATE UN ZORNAIT......POATE CINEVA SA MA  AJUTE CU UN CATALIZATOR DE OCAZIE?????  AM CAUTAT PESTE TOT, ZICI CA E SECRET DE STAT... MULTUMESC

Imagini atasate

A intrebat sofstel (270 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Din pacate m-a luat rasul, insa nu de tine ci de ala care ti-a spalat catalizatorul si ti-a facut diagnoza..... La catalizator e foarte posibil sa nu dea coduri de eroare in diagnoza insa sunt parametri care trebuiesc comparati (presiune aspiratie, evacuare etc) si interpretati... daca meshterul nu stie, sa invete, sau sa se apuce de cofetarie sau constructii :).
Din pacate catalizatorul tau se gaseste DOAR original Hyundai, deci nu prea ai ce sa faci decat sa te duci la reprezentanta si sa cumperi unul de la ei. te va costa ceva toata distractia asta... e de ordinul sutelor de euro.
uite totusi codurile astea si incearca cu ele la niste magazine mari de piese auto (poate totusi te salveaza cu ceva aftermarket sau reconditionat)

759601 producator ERNST
63405D producator MAGNAFLOW