4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > cum pot merge cu masina fara s...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum pot merge cu masina fara sa inregistrez km pe bord?

am o masina de firma un citroen berlingo motor 1.6 hdi an 2008 cred,si as vrea sa striu cum pot merge cu masina fara sa inregistrez km pe bord?
A intrebat silviu.patrik (120 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Se scoate senzorul de viteza,atentie insa ca acel senzor nfluenteaza si mersul motorului(ecu are nevoie de informatii despre viteza de deplasare),posibil sa iti mearga aiurea sau sa ai check aprins in bord.
A comentat silviu.patrik (120 puncte) acum 10 ani dar unde anume se afla senzorul de viteza,la un citroen berlingo cu 2 ani mai vechi si motorizare de 1.9 fara abs scoteam o mufa ce se afla in spatele motorului

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani decuplezi senzorul de viteza,insa sa nu ai gps pe masina sau alt sistem de monitorizare ca o sa vada la firma.
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani Cum zicea colegul bysconty sunt sanse sa ai montat GPS pe masina. Astfel vei fi monitorizat continuu si o sa afle cati km ai umblat.
Oricum, ca raspuns la intrebarea ta, scoti mufa de la ABS(renunti astfel la acest sistem si circuli mai prudent) sau daca e cu senzor pe cutie, scoti mufa de la senzorul de kilometraj. Din cate stiu eu la Peugeot-citroen, viteza e receptata de senzorii ABS. Cel putin la Peugeot 307 e prin senzorii de abs

Comentarii:

A comentat silviu.patrik (120 puncte) acum 10 ani am si gps dar e rezolvata problema;) doar km ma intereseaza cum sa scap de el si unde anume e mufa de abs sau mufa de senzorul de la km
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani mufa de la ABS e pe pompa de ABS(e o mufa mai lata cu multi pini)
0 voturi
A raspuns al3Ics (2,880 puncte) acum 10 ani mergi cu spatele:)) nu doar ca nu iti mai inregistreaza km la bord dar se da si inapoi, cel putin asa mi s-a intamplat mie pe doua pajero, unul mai nou si unul mai vechi si pe ascona mea.

Comentarii:

A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani tu crezi ce vorbesti?
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 10 ani A mers 50.000-100.000 km cu spatele?Eu daca as da vreodata kilometrii inapoi cu atat i-as da....
A comentat al3Ics (2,880 puncte) acum 10 ani antonio, a fost in spirit de gluma dar chiar functioneaza, ce-i dret nu poti pune in aplicare ce am spus eu iar daca tu nu crezi, mai documenteaza-te!
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani sunt foarte documentat si crede-ma ca nu merge. Am un scuter aprilia si nici macar la acela nu se dau km inapoi
A comentat al3Ics (2,880 puncte) acum 10 ani hahahahahaha. Intr-o zi am sa-ti trimit un video cand merg cu spatele cu ascona si ai sa vezi ca se dau km inapoi, am descoperit din intamplare!
 Mai vorbeam de doua pajero, acesta este cel vechi jongrieve.net/gallery/pajero/ext1.jpg iar celalalt este urmatoarea generatie.
  Daca ai un prieten ce detine un model din astea doua spune-i sa incercati si ai sa te convingi. Unii sunt facuti sa nu creada!!!
 Probabil sunt mai multe masini dar eu vorbesc pur din cele intamplate mie. Bafta!
A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani astept cu nerabdare video-ul. Pana atunci....