4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > cum schimb suport motor?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum schimb suport motor?

este vorba de golf 3,intentionez sa schimb 2 din cei 3 suporti motor.as vrea sa-i pe cei din spate-stanga,dreapta,fara sa apelez la service.cum se procedeaza si cat ar costa pisele?multumesc.
A intrebat cain (1,090 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Salut!
Motorul are nevoie de sustinere cat timp are un suport demontat,fara un cris reusesti sa il schimbi doar pe cel de la cutie(din spate sau de balans).
Cei de sustinere a motorului vor cobora in jos o data ce ii desfaci,apoi motorul va cadea(atentie la rolele de la accesorii,furtune),risti sa rupi vreo piesa si fara cric nu mai poti aduce motorul la prindere(alta varianta ar fi sa ai macara/scripeti etc) pentru a ridica motorul.
Ps:Daca pui un cric sub baia de ulei,nu il pune in zona busonului si nici pe o margine,ideal e sa pui ceva intre cric si motor(lemn,tampon de cauciuc).

Comentarii:

A comentat cain (1,090 puncte) acum 10 ani un cric si o bucata de lemn,pozitionat sub baia de ulei ,cred ca ar fi suficient pt sustinerea motorului.astept si alte pareri.oricum iti multumesc stefan.angelo
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Este tot ce ai nevoie(sta si fara lemn sau tampon de cauciuc,important e sa  nu fie baia de aluminiu).Sa sa iti fie mai usor la strans suportii,dupa ce strangi putin filetul,ridici motorul sus(atat cat permite suportul),in acest fel poti strange suruburile cat e necesar.
PS:Nu folosi vaselina pe nici unul din suruburi.