4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce merge in 3 cilindrii pe ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce merge in 3 cilindrii pe gaz?

Salut! Am un mercedes benz clasa M 230. De vreo cateva zile nu mai imi merge corect pe GPL, da rateuri, merge in 3, lipsa de putere... dimineata cand o pornesc si e motorul rece porneste soclul automat, urca turatia la 1500 ture dar daca incerc sa accelerez pentru a pleca dupa loc imi moare motoru. Mentionez ca bujiile si fisele le-am inlocuit dar fara nici o remediere. dupa ce se incalzeste, motorul isi ia mersul normal si totul este ok pe benzina in schimb pe GPL nici o imbunatatire.. ma poate ajuta cineva?
A intrebat cosmin.manolake (170 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns ovidiu76 (160 puncte) acum 11 ani Salut , nu stiu cand ai postat , dar oricum iti raspund.
De obicei cand au asemenea simptome e de vina BOBINA DE INDUCTIE , aia de da scanteie la bujii , de obicei gazul e foarte sensibil la intensitatea curentului. Daca ai posibilitatea verifica sa nu fie crapata bobina , daca gasesti fisuri pe suprafata ei incearca cu alta bobina prima data , la fel pateam si eu cind intra pe gaz , si a fost bobina.
0 voturi
A raspuns cosmin.manolake (170 puncte) acum 11 ani Astazi am postat. Nu prea stiu de unde am sa fac rost de alte bobine, dar am sa incerc si asta. multumesc pentru raspuns.
0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 11 ani Ai instalatie multipunct pe gaz nu?atunci vezi sa nu fie un injector prost ;)
0 voturi
A raspuns IonescuDusterGPL (140 puncte) acum 5 ani Buna seara, nu stiu daca este de actualitate, dar si eu am aceeasi problema la un Duster 2014 cu GPL Landi Renzo din Belgia.
Merge in trei, face ca toate alea... mai ales cand e mai racoare afara.
Am schimbat toate bobinele de inductie si toate bujiile si tot nu s-a potolit.
De la GPL mi-au zis ca paote or fi injectoarele. Nu pot sa imi faca diagnoza, deoarece calculatorul belgian nu este detectat de aparatele de diagnoza de la noi...