4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce nu mai intra turbo la un...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

De ce nu mai intra turbo la un ford mondeo 95?

Salut am si eu o problema la un ford mondeo 95 turbo diesel motor 1.8 brek, mergand cu ia dintr-o data nu mai trage cum trebuie si nu mai intra nici turbo, cand dau treapta 2 a plafoneaza si scoate mult fum negru, dupa care la mai multa turatie asi da drumu. An turatie se duce blana dar turbo nu mai intra, pornirea o are buna, deci toata chestia e ca nu mai intra turbo si scoate fum negru cand ai dau treapta doua si o calc an rest merge bine viteza asi ia an timp. Am fost cu ia la un mecanic sa uitat la pompa de injectie si a zis ca este an regula, a zis ca este supapa EGR sa o anlocui cea de vine din galerie  , am schimbato catalizatoru lam dat jos ca am zis ca este infundat ,turbo lam schimbat ,filtru motorina schimbat ,pur si simplu nu mai stiu ce sa mai schimb actual merg cu ia si acu de vreo 4 luni dar tot asa nu intra turbo ma gandesc ca sunt injectoarele ca alea au mai ramas, leam anlocuit si pestea cu unele mai vechi sa ami dau seama daca face tot asa sau daca se mai schimba ceva dar tot problema aia o are.Vasi multumi daca mat-i ajuta si pe mine ca nu mai rezist mi-a dat de cap.

A intrebat zuican (540 puncte) acum 12 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+2 voturi
A raspuns fazzy (13,220 puncte) acum 12 ani Furtunele care vin din pompa vacum le-ai verificat ? Si eu am avut o problema similara ca a ta si de la acele furtunase a fost problema ca era crapate  .

Comentarii:

A comentat zuican (540 puncte) acum 12 ani Furtunele lea-m verificat sunt an regula nu stiu de unde vine problema acum am sa scot si tobele poate sunt sitele anfundate si nu da voie sa iese noxele si imi blocheaza turbo. Mersi de raspuns.nu stiu ca mi-a dat de cap.