4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce nu se mai accelereaza ma...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce nu se mai accelereaza mai mult de 3100 de turatii?

Am un opel astra h din 2005 si cateodata dar rar(doar cand o apuca pe ea)  se aprinde masina cu cheita pe ea si nu se mai tureaza mai mult de 3100 de turatii.daca o opresc si o pornesc isi revine imediat.am pus-o pe tester si mi-a dat (convertor presiune turbo) dar nu l-am schimbat pana acuma,pentru ca nu am avut banii.imi afecta si celelalte piese de pe masina sau poate sa se strice si altceva pana il schimb daca mai merg cu masina?va multumesc mult astept parerile dumneavoastra.
A intrebat vladuca (620 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns fogor20 (260 puncte) acum 9 ani salut,am patit si eu la fel la un citroen piccaso 2.0hdi nu mi se acelera mai mult de 3500 de ture am duso pe tester dupa ce stergeam erroarea mergea 10 minute normal si revenea la loc!problema a fost la turbina,dute cu ea la un service si verifica turbina
0 voturi
A raspuns vladuca (620 puncte) acum 9 ani am fost cu ea service si mi-a zis k merge turbina ,am puso pe tester si mi-a dat convertor (senzor)de presiune turbo.intrebarea mea e daca nu il inlocuiesc acuma si mai merg cu ea asa poate sa-mi afecteze si altceva la masina.k mi-e frica sa nu dau dintr-una in alta.mi-e imi face foarte rar odata la saptamana sau chiar mai mult

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Eroare inseamna o limitare de carburant,in afara de consum aiurea si putere scazuta iti afecteaza turbina pe termen lung.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Sincer am mai rasp. la cineva nu demult, eu am patit cu un bmw 325tds, nu se accelera mai mult de 3000 si ceva...... si era filtrul de motorina.
Incearca !