4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > De ce se tureaza in relanti?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce se tureaza in relanti?

Salut.Am un Ford Focus 1,8 TDDI,90 cai si uneori in relanti urca turatia la 1200,isi revine din mers dupa un timp,sau daca opresc motorul vreo 5 minute.Alta simptoma e ca uneori trage sacadat si tot asa isi revine singur.Stie cineva motivul?Am fost la service,l-au pus pe tester si nu au gasit nimic.
A intrebat gyozonagy (160 puncte) acum 9 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Daca aprinzi farurile isi schimba turatia?Verifica vacuum-ul pentru inceput.
+1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani e dusa pompa de injectie. Problema des intalnita la aceste motoare. Gasesti pompa  second hand undeva la 250-300 euro
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Se schimba filtru aer si motorina . Se masoara tensiunea de incarcare a bateriei.
Daca simptomatica persista , posibil sa fie pompa de injectie defecta.
0 voturi
A raspuns gyozonagy (160 puncte) acum 9 ani Filtul de aer e schimbat,de incarcat incarca,si in oras functioneaza perfect.Zile intregi nu are nimic,problema apare la drum lung.Am uitat sa precizez ca dupa ce am spalat motorul cu jet indeaproape a inceput sa faca figuri.Nu cred sa fie pompa,ptr.ca ar aparea pe tester.Martorii la bord nu indica nimic.

Comentarii:

A comentat antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani pe tester nu iti da nimic daca e dusa pompa. Daca nu ma crezi, da pompa jos si du-o la Bosch sa o testeze. Costa 50 euro testatul. Aceeasi problema am vazut-o la o pompa testata la Bosch. Pe tester nu dadea nimic fiindca pompa functiona dar nu in parametrii