4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > de ce uda bujiile la mazda rx8...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce uda bujiile la mazda rx8?

A intrebat razurazu (200 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Cati kilometri are la bord?

10 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani ce bujii folosesti, cati km au bujiile tale, porneste bine dimineata, filtrele in ce stare sunt?
0 voturi
A raspuns razurazu (200 puncte) acum 10 ani apoi masina momentan nu e a mea am gasito pe net la un pretz fain cu volan pe dreapta dar zice baiatu ca si afuma umpic cand o porneste si cum ajunge la ralantiv moare motoru..si uda bujiile rpd si a zis ca crede ca cu benzina da am mai inteles pe net ca din cauza injectoarelor..si pbma e ca nici nu porneste amu masina,doar daca desface tot si curatza bujiile dar dupaia iar moare...as luao daca as sti ca nui de pus bani multi in ea

da e faina rau masina lla bani de ciocolata :)))) ms de rassppunsuri
+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Mazda Rx8 este bine sa o cumperi atunci cand masina merge bine, ii cunosti tot istoricul, si cand stii cum sa te comporti cu un motor wankel (un motor foarte eficient dar foarte pretentios). te-as sfatui sa nu o cumperi pentru ca s-ar putea sa aibe probleme la motor (de obicei multe nu ajung la 100 kkm si au probleme de compresie)
+1 vot
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 10 ani poate fi de la bobinele de inductie, bujiile, e foarte pretentioasa pe aprindere si compresie cum s-a mai zis, sau e posibil sa fie inecata, se ineaca foarte usor chiar si daca e bateria slabita si nu invarte suficient de puternic, sau multe alte cauze...astfel de probleme nu prea isi au rezolvare pe forum la o masina normala, d-apai la un rx8, deci parerea mea, stai cuminte, nu cumva sa fie motorul pe duca si sa dai mai multi bani pe altul decat pe masina(care pun pariu ca cere pe ea 2-3000, stie el de ce)
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani O fii pretul mic dar cheltuielile care o sa bagi in ia ,ajunge cat una buna
0 voturi
A raspuns fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 10 ani Intrebare intrebatoare...daca pretul reparatiei ar fi mic(sau decent)oare n-ar fi reparat-o el ,iar apoi s-o vanda la un pret mai bun???
+1 vot
A raspuns boffTy (25,380 puncte) acum 10 ani Stai cumintel!
O fii ea chilipir, dar dupa aceea iti smulgi parul din cap pe la mecanici si disperi pe forumuri.Sa nu mai vorbim de costurile de reparatie si fiabilitate, care ambele sunt in defavoarea ta.
Motorul Wankel nu e motor de scuter.
Bafta!
0 voturi
A raspuns razurazu (200 puncte) acum 10 ani fratilor mersi la toti mare domni...deci maisna e la 1800 cu volan pe dreapta din 2005 inmatric ro.bijuterie,dar daca nu ar costa f mult mas baga fratilor rx8 nu e orice..piele rosie cu negru impecabila,as face un schimb cu un 520i neinmatric automat benzina din 96 da si asta e full impecabila masina nu alta...dar sunt in dilema...mersi!
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Nu cred ca o dadea la pretul asta daca nu avea probleme
0 voturi
A raspuns Hobie (140 puncte) acum 8 ani asta e?
http://olx.ro/oferta/mazda-rx8-ID517oq.html#0ca585328d
Eu zic sa nu o iei. Nu prea exista mecanici in Romania care sa se priceapa la astfel de motoare. Oricum, functioneaza pe alt principiu, fata de motoarele obisnuite