4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > dezmembreaza cineva mazda 323 ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Dezmembreaza cineva mazda 323 (P/F/S/C) in Cluj?

Am nevoie de pompita de lichid de parbriz. Cred ca e la fel si la 323-urile mai vechi, din anii 88-90. Eu am nevoie pentru un 323P din 98, dar sigur se potriveste si de la un 323C sau F. Daca e cineva in Cluj care are la dezmembrat vreun 323, rog sa imi comunice un pret. Exista posibilitatea sa pot adapta si de la un Ford sau Peugeot ca din ce am vazut seamana sistemul foarte bine.

Pompita se infige in rezervorul de lichid prin intermediul unui shtutz de aprox 1 cm diametru si are din ea iese un singur furtunel care duce apa la stropitoare. Seamana foarte bine cu cea din poza atasata.

Imagini atasate

A intrebat Dantu (1,820 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani e cam greu de gasit, mai ales in cluj, eu iti urez succes. Totusi poti adapta, eu am pus pe spate de la un fiesta, am incalzit plasticul, dupa care am topit iar alt plastic pentru etansare........nu a iesit prea frumos dar nu curge si functioneaza dar e posibil sa mearga si de la altceva, eu pe ala de la fiesta l-am avut la indemana

Comentarii:

A comentat Dantu (1,820 puncte) acum 11 ani as putea adapta si eu unul, numai sa gasesc ceva cat mai asemanator :) Daca cel de pe spate ar fi fost la fel cu asta de pe fata as fi facut schimb intre ele pana gaseam unul...dar sunt diferite si singura solutie e sa gasesc unul nou sau sh...
0 voturi
A raspuns Dantu (1,820 puncte) acum 11 ani Am gasit piesa in cauza la un singur magazin in Cluj. Pretul m-a convins sa fac o improvizatie si sa ii adaptez alta pompa. Nu stiu cine ar fi dispus sa plateasca 426 RON pentru o piesa de genul asta :)

Comentarii:

A comentat Robert-323 (62,980 puncte) acum 11 ani aoleu, gasisem si eu cu 150 si mi s-a parut exagerat, nu stiu de unde au scos aia pretul.............tot la improvizatie ajungem cu astia
0 voturi
A raspuns col (43,630 puncte) acum 11 ani S-ar putea sa te pot ajuta eu, dupa ce imi rezolv problema cu asigurarile.(daca ti-e buna pompita de  la Mazda 323 F din 95)

Comentarii:

A comentat Dantu (1,820 puncte) acum 11 ani Multumsc de raspuns. Problema cu pompita am rezolvat-o adaptand o pompa de suzuki samurai :)