4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Ford Mondeo din 2003 pe motori...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Ford Mondeo din 2003 pe motorină nu mai porneşte, ce să fac?

Salut. Am un Mondeo pe motorină şi nu vrea să mai pornească . De dimineaţa a pornit din prima, mi-am făcut treaba prin oraş cu ea ( asta însemnând că am mai parcat-o) şi nu mi-a făcut probleme, insa mai spre seara când am vrut să plec cu ea a scos un sunet ciudat, ca şi cum ar învarti ceva, şi nu a vrut să mai pornească , ce aş putea să-i fac să pornească pentru că nu o pot lasă aici unde e şi ce ar putea avea? Mulţumesc anticipat pt răspuns.
A intrebat darckshame (280 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Siri01 (2,230 puncte) acum 10 ani Salut.Sa-ti zic ce am patit eu cu un mondeo 2002.Nu a vrut sa mai porneasca tot asa dintr-o data , fara semne inainte fara nimic.In momentul in care incercam sa dau la cheie se auzeau niste ''clicheturi'' asa , iar in bord mi-a aparut pe langa ce martori apar in mod normal si o spirala , sau un arc nu stiu cum sa-i spun , galben-portocaliu.Din pacate a fost pompa de injectie care a costat ceva.In perioada aia citisem pe niste forumuri pe net ca unii au mai avut simptome de genul asta si ar fi scapat mai ieftin , gen nu stiu ce senzor de la axa cu came sau cam asa ceva , nu ma pricep foarte bine , sper sa nu gresesc.Dar asta ar fi cam cel mai grav ce ar putea sa se intample , daca tu zici ca se uade ca si cum ar invarti ceva poate ai noroc.Daca se poate numi noroc.Bafta!
+3 voturi
A raspuns DjVip3r (11,920 puncte) acum 10 ani Nu cumva ai ceva probleme cu electromotorul ?
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani In aparenta poate fi baterie decarcata sau demaror defect.
Explicatia defectului este saraca in date tehnice.
+3 voturi
A raspuns darckshame (280 puncte) acum 10 ani Am descoperit ce avea masina, s-a descarcat bateria, desi nu stiu cum pt ca nu am avut nici un consumator activat (pozitii, faruri, casetofon etc), dar consinderand ca e de cand a iesit de pe portile fabricii din Germania pot sa spun ca m-a tinut destul. E bine sa ai si prieteni care sa sara ba cu un raspuns, asa cum sunt cei de la 4tuning, ba cu niste "curent" la orice ora din zi. Pentru toti acesti prieteni inchin in numele lor o halba de bere, fara alcool, desigur.
0 voturi
A raspuns adiellen (140 puncte) acum 6 ani Salutare am și eu un mondeo 2002 benzinar si câte-o dată face figuri la pornire...nu tot timpul și nu contează dacă e cald sau nu motorul..învârte mai mult decât ar fi trebuit...și mai am o problema nu știu dacă e bine sau nu dar în partea dinspre ușa de la șofer se aprinde un martor în formă de steluță ceva asemănător ,când e roșu când galben..mulțumesc
0 voturi
A raspuns iancudacian (140 puncte) acum 6 ani "și mai am o problema nu știu dacă e bine sau nu dar în partea dinspre ușa de la șofer se aprinde un martor în formă de steluță ceva asemănător ,când e roșu când galben"

asta e martor de temperatura, te avertizeaza ca e posibil sa fie polei pe drum.

galben, atunci cand temp. masurata este intre 1*C si 4*C
rosu, cand scade sub 0*C