4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > gesesc mai mereu pete mici de ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Gesesc mai mereu pete mici de ulei sub masina..stiti cumva care este cauza? sau cum pot sa vad pe unde pierde ulei..?

salut..de ceva timp gasesc mai mereu pete mici de ulei pe jos pe sub masina mai exact sub motor..stiti cumva care ar putea fi cauza..sau cum pot sa verific ca sa vad pe unde pierde? va multumesc..orice raspuns imi poate fi de ajutor..tin sa mentionez ca masina este un BMW e 36.
A intrebat grecu_zxz (150 puncte) acum 12 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Da si tu scutul jos si verifica...
Sunt o gramada de imbinari pe unde iti poate pierde...

Comentarii:

A comentat grecu_zxz (150 puncte) acum 12 ani aha..ok..dar poate pierde din cauza unei probleme..sau ceva nu este strans bine pe acolo?..masina imi merge bine..am verificat uleiul este foarte putin sub nivel..nu am niciun bec aprins in bord sau cva de genul..
+2 voturi
A raspuns Florin.dsf (7,260 puncte) acum 12 ani salut, am un e36, la mine pierde pe la rezervorul de ulei de la servo, daca te uiti atent la capacul rezervorului se vad 2 furtune care duc spre jos, la mine sunt ude mereu, deci pierd. acum nu stiu... poate fi din mai multe locuri...

Comentarii:

A comentat grecu_zxz (150 puncte) acum 12 ani ahaaa...odata tin minte ca m-am bagat pe sub masina..si am vazut furtunul ala de la pompa servo si tot asha era ud..se vedea ulei p el..s-ar putea sa fie de acolo..o sa merg la un mecanic zilele astea sa verifice mai bn..ms..:)
+1 vot
A raspuns luk10n3 (2,040 puncte) acum 12 ani salut.eu am avut o problema asemanatoare la un ford focus (tdci) si imi pierdea pe la un semering de distributie.sper sa iti fie de ajutor raspunsul meu.cel mai bine ar fi sa ridici masina pe un elevator sa iti dai seama (cu un cric nu incapi sub masina sa iti dai seama).sper sa iti fiu de ajutor.succes!!
0 voturi
A raspuns Calloo (1,410 puncte) acum 12 ani Omule, eu am un vectra C si la mine pierde ulei pe la racitorul de ulei ceva de genu mi-a zis mecanicu...nu pierde mult...dar na...se vede..

Comentarii:

A comentat GrecuZXZ (2,600 puncte) acum 12 ani aham..o sa merg si eu cu a mea la un service sa se uite la ea sa vedem pe unde pierde...;)
0 voturi
A raspuns URY2 (3,600 puncte) acum 11 ani pana la service poti sterge frumos cu o carpa curata baia de ulei,furtune,tot ce poti,iar dupa aceea se poate vedea mai bine pe unde picura,nu-i mai umpleti pe altii de bani,poti remedia si tu,succes.