4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Păstra galbena pe capătul de...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Păstra galbena pe capătul de la motor?

Salut,acum doua saptamâni Miam cumpărat un Renault Megane decapotabila din 2005,dar am niște dubi.Am verificat uleiul in motor si este impic cam mult si mi se pare ca miroase a benzina e cam subtire si pe capătul de la motor a apărut o spuma galbuie.LA câteva zile mi sa aprins in bord SERVICE îmi scrie ca nivelul uleiului e ok da îmi spune ca trebuie sa schimb uleiul.nu știu ce sa fac,sunt cam îngrijorat,va rog frumos un răspuns sa nu mAi stau așa stresat!va multumesc mult
A intrebat Florin170487 (280 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

–1 vot
A raspuns emilian-emi (1,550 puncte) acum 11 ani schimba urgent uleiul si filtrul de ulei!!!!!!!!!
spuma galbuie as pute fi condens sau uleiul ce il ai sa fie amestec de tipuri de ulei...iar cu nivelul cam mare....nivelul se verifica inainte de prima pornire si se complecteaza dupa caz,poate a fost complectat dupa ce motorul era cald,caz in care mai este ulei in circuit,iar pe joja iti arata mai putin,miros de benzina...de unde alimentezi? sper k nu luk oil.... stima!
0 voturi
A raspuns Florin170487 (280 puncte) acum 11 ani Nu știu de unde ca nu pot sa ies cu ea încă nu am asigurare,avea cam jumătate de rezervor dar cu am mai spus parca miroase a benzina si e cam subtire.masina o pornesc odată la 3 zile câte 10-15 min.inca nu pot sa ies cu ea din garaj.stau cam stresat pana când o voi duce la mecanic.
+3 voturi
A raspuns Crystiano8 (5,000 puncte) acum 11 ani Scoate fum mult pe esapament cand este pornita si miroase a ars sau a gaze ne arse?
Dupa ce o tii pornita cat ai zis 10-15 min o opresti si imediat sa te uiti pe joja sa vezi daca are si pe ea spuma.
Ce ai scris tu cu nivelul crescut in baia de ulei etc. si ce ti-am scris mai sus, sunt simptome de garnitura de chiuloasa arsa sau mai rau chiuloasa fisurat(la mine a fost chiuloasa fisurata si am schimbata anul trecut in noiembrie)
Sper sa nu ai parte de asa ceva eu ti-am spus cam la ce sa te astepti.
0 voturi
A raspuns Florin170487 (280 puncte) acum 11 ani Si cam cât tea costat?fum nu scoate cred ca e abur.cum pot sa îmi dau seama mai exact dacă e de la garnitura sau de la chiuloasa!si mirosul de benzina in ulei!nu știu de cad a fost schimbat uleiul,sper sa nu fie așa de grav.nu prea am eu experiența in domeniul auto dar dacă o pun pe tester îmi poate arata exact ce e cu ea!multumesc mult pentru răspunsuri.