4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > Salture , Chrysler Voyager 96`...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salture , Chrysler Voyager 96` , 2.5 TD , nu se mai tureaza peste 2000in mers , stie careva ceva ?

Salture , Chrysler Voyager 96` , 2.5 TD , nu se mai tureaza peste 2000in mers , iar la punctul mort se tureaza dar greu , fltru de motorina schimbat recent , am pus si supapa de unisens pe furtunasu care intra in pompa de injectie , garnituri schimbate la pompa de injectie , careva ceva idei ??? multumesc frumos.
A intrebat popi.mihai (170 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns florian bucur (200 puncte) acum 9 ani Aceeasi problema o am si eu. Daca ai gasit raspunsul te rog spune-mi si mie. Merci.
0 voturi
A raspuns sorin20cool (140 puncte) acum 7 ani Stiu ca este tarziu dar pentru cei care mai intampina aceasta problema ...la mine a fost mufa de la senzorul de temperatura fiind rupta tot iesea ... la voi probabil daca nu e rupta nu mai functioneaza .sper sa va ajute in viitor .
0 voturi
A raspuns djmaxxcornel (180 puncte) acum 7 ani salut.si eu am aceeasi problema.de curand am luat masina cu problema.asta.imi poti spune te rog cu arata acel senzor?? sau unde il gasesc? si la mine se plafoneaza la 2100 de ture dupa care trage foarte greu
0 voturi
A raspuns costy8 (180 puncte) acum 6 ani Salut ai rezolvat problema?am si eu aceiasi problema dar eu am spalat motorul si acum in mers nu se accelereaza parca cineva o trage inapoi si intrerupe umpic la relanti cand intrerupe  arunca umpic de fum alb si miroase foarte urat daca ai rezolvat problema te rog sa imi spui si mie ce ai facut mersi
0 voturi
A raspuns florinfull (260 puncte) acum 5 ani Am avut aceiași problema, schimba senzorul de presiune admisie aer sau spalal cu un sprei pentru curățat contacte .sonda este montata pe galeria de admisie in spatele vasului de expansiune.