4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > salut poate cineva sa ma ajute...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Salut poate cineva sa ma ajute si p mn .....am o problema cu e36 325td daca nu accelerez la plecare imi moare motoru dc?

A intrebat stuca (170 puncte) acum 10 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani e ceva normal...nu prea inteleg ce vrei sa spui...poti pleca si fara acceleratie de pe loc,dar trebuie sa ridici mai usor piciorul de pe ambreiaj.poate il ridici prea repede tu....alte probleme mai ai?
0 voturi
A raspuns stuca (170 puncte) acum 10 ani salut.......cand esti in mers si calci ambreraju se decelereaza sub relantiu sau chiar moare ex cand opresti la semafor... si alta chestie am vrut sa ii dau curent la alta masina cu clestii si cand a pus contactu sa ii dea la automat al meu a murit  ,,,,,in legatura cu plecarea dupa loc nu moti sa pleci cat de usor ii dai drumu la ambreaj !!! (motoru este schimbat de mn dar este dupa un 525automat al meu este manual ma gandesc ca poate are ceva legat de senzori ) ????MS :d
0 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 10 ani cel mai bine pui intrebarea ta aici http://forum.4tuning.ro/290-zona-tehnica-bmw.html  ai sanse mai mari sa iti gasesti raspuns.