4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Motor > scoate fum si nu are vlaga?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–1 vot

Scoate fum si nu are vlaga?

salut am un opel astra f  si scoate cam mult fum la accelerare si nu prea are vlaga in el la acceleratie und poate fi problema ?in pompa de injectie?la chiulasa?la turbina ?masina e a tatalui si merge mai"batraneste" cu ea adika nu prea ii da turatie.

opel astra f 1.7 td an-95
A intrebat bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani in categoria Motor
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani Nu iti mai da "cel mai bun raspuns" singur!

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Daca scoate mult fum, nu are vlaga si are si o mica bataie inseamna ca ai probleme la injectoare!
–2 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani injectoarele sunt bune, a fost unu cu probleme,l-am skimbat si  merge un pik mai bn sa zic ,dar tot aceleasi simptome are
+4 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 11 ani As pune problema si pe turbina(nu zic ca e numai de la ea,poate sunt si celelalte piese stricate).Daca spui ca merge mai "batraneste"s-ar putea depune calamina prin turbina,eu zic sa cureti/verifici turbina si axul ei,sa nu fie descentra.Si injectoarele pot fi stricate,din cauza motorinei proaste de la noi.Acum ce sa zic,un diesel care nu este turat din cand in cand,e normal sa scoata ceva fum la o plecare mai in tromba sau o la o pedala.NU strica sa te duci pe la un service sa o pui pe tester,sa vada baietii acolo in ce parametrii functioneaza.Salut!
0 voturi
A raspuns GILLCAT (820 puncte) acum 11 ani Nu spui nimic de citi km are la bord,du-te la service si fa-i un test de compresie,vezi daca se inscrie in parametri.Poti face si tu o proba simpla:dupa ce ai incalzit motorul,scoate-i busonul de la capacul tachetilor ( pe unde completezi uleiul la motor ),si vezi daca iese fum,in cazul asta,motorul trebuie reparat.
+1 vot
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani clar e din cauza turbinei,nu cred ca taicatu sa dus vreodata mai mult de 2000 de ture atunci cand schimba viteza,schimba turbina si o sa vezi :).. ( baieti cunosc masina! )

Comentarii:

A comentat sLi4bmw (3,330 puncte) acum 11 ani Turbina, asta se intampla deobicei cand mergi subturat cu dieselul mult timp . :D
0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani fumul ce culoare este? negru? alb? gri? doar in acceleratie sau mereu?
0 voturi
A raspuns bc-16-xox (20,030 puncte) acum 11 ani fumul e negru la relanti nu scoate fum doar cnd bagi picioru in ea brusc scoate eu m-am gandit ca de la pompa de injectie pleaca toate problemele

Comentarii:

A comentat asandulescu (70,190 puncte) acum 11 ani Daca e negru inseamna ca e amestec bogat. problema poate fi de la injectoare sau de la turbo. daca da fum doar in momentul in care ii dai blana nu e asa o mare problema, cam toate scot mai ales astea vechi.