4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Nu mi-a pornit masina(VW Polo)...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Nu mi-a pornit masina(VW Polo)din prima,a 2a oara a pornit dupa care s-a auzit o busitura la toba.Ce s-a intamplat?

Buna ziua!

Dupa 2 zile friguroase de iarna in care nu mi-am pornit masina-VW Polo din 1998 , a trebuit sa plec cu masina la servici. Am avut surpriza sa nu porneasca din prima , abia dupa a 2a cheie a pornit iar dupa cateva sec s-a auzit o busitura puternica  la toba de esapament . Dupa acest eveniment masina avea un zgomot la fel k al unui trabant. M-am uitat si toba nu este sparta. In momentul de fata masina numai porneste. Sa fie bateria descarcata?Ce problema are? Cum se poate rezolva aceasta problema? Multumesc frumos!
A intrebat Nykol (190 puncte) acum 11 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns alexcristi (8,830 puncte) acum 11 ani bateria,bujiiile schimbate...
+2 voturi
A raspuns Y461NZT (1,650 puncte) acum 11 ani SALUT este doar o parere -poate s-a udat o bujie si de aceea nu porneste si cu mersul ca al unui trabant bujia fiind nefunctionala merge doar in 3 fise,daca electromotorul invarte si masina totusi nu porneste cumpara un set de bujii inlocuieste-le si ar trebui sa mearga ca inainte daca nu porneste din cauza bateriei incarc-o si incearca dupaia.
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani cam asta ar fi , de la buji !!!
0 voturi
A raspuns bobo2013 (15,590 puncte) acum 11 ani una sau mai multe bujii ude ea cand ai auzit pocnitura a dat rateu pentru ca s-a inecat ...avea amestec combustibil prea mare si s-au udat bujiile schimba-le nu iti recomand sa le arzi si va porni merge ce merge inecacios scoate un pic de fum si revine la normal....
0 voturi
A raspuns Nykol (190 puncte) acum 11 ani Multumesc frumos pt ajutor! O zi minunata sa aveti !
0 voturi
A raspuns alexandrudutu (460 puncte) acum 10 ani Eu asa am patit la un polo sa oprit am auzit o busitura si nu a mai vrut sa porneasca am scos bujiile si surpriza daca dadeam la automat nu mai avea compresie am schimbat lantul de distributie care se rupsese si a mers, acuma vezi poate la tine este altceva?