4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Oare de la ce poate sa fie?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Oare de la ce poate sa fie?

Salut am un audi a4 b5 benzina problema este urmatoarea dupa ce opresc motorul  mai invarte de 2 3 ori ea singura tremura un pic si se opreste iar daca vreau sa o pornesc porneste greu la prima cheie.Are cineva habar sau s-a mai batut cineva cu problema asta?
A intrebat BN90PAU (6,370 puncte) acum 11 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 11 ani e cv normal sati mai invarta dupa ce opresti  cu pornitul verifica bujiile vezi dak merg cum trebe

Comentarii:

A comentat BN90PAU (6,370 puncte) acum 11 ani da dar eu cand opresc motorul si am zis ca se mai invarte ma refeream ca da sa porneasca singura iarasi numai ca face ca si cum ar da rateuri si vibreaza toata masina.
+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Asa cum a zis si colegul oxi,motorul se mai invarte din inertie dupa ce iei contactul,bineinteles fara sa mai ai explozie.
In legatura cu tremuratul problema cea mai comuna sunt suportii de la motor,foarte simplu de verificat misti stanga dreapta,fata spate de motor si vezi daca se misca tare sau mai bine te uiti la ei.
Porneste greu la prima cheie?Ce ai vrut sa zici?
P.S.Ce motor si ce rulaj are masina?

Comentarii:

A comentat BN90PAU (6,370 puncte) acum 11 ani Deci eu cand opresc masina ea da sa porneasca singura si se ineaca si cand vreau sa pornesc dupa ce imi face faza asta porneste greu o i-a din prima cheie dar foarte greu.Motor 1.6 benzina 188000 km.
0 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 11 ani pai pornitu greu sar putea sa fie exact de la faptul ca motorul iti mai invarte,pompa de benzina ink pompeaza benzina dar numai are scanteie sa o si aprinda.nu e ceva de speriat mi se intampla si mie k atunci cand iau contactu sa mai invarta motorul de 2 sau 3 ori.
0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 11 ani dak da sati porneasca iar poate fi de la contact sa fie defect si sa nu intrerupa complet curentul
0 voturi
A raspuns bobi91 (14,410 puncte) acum 11 ani nu e normal sa iti faca asa cum zici tu cu toate ca colegi de mai sus ca e  normal
tata are masina aia numai ca e un b4 si tot 1.6 si nu face cum zici tu .
oricum  masina trebuie bagata pe un tester sa sti exact ce are si daca ai vreo cunostinta mecanic sa il intrebi si vezi ce are el de spus
dupa parerea mea e ceva la alimentare,
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Suna a autoaprindere, dar nu-mi dau seama de unde-si ia benzina. E cu injectie mecanica ?
...caz in care ai bujii prea calde sau incarcate si/sau benzina proasta.