4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Portiera blocata in pozitia in...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Portiera blocata in pozitia inchis.Help!!!Cauze?Cum pot remedia problema?

Salutare! Am o problema cu portiera soferului la un BMW 316 din 1994.Azi de dimineata m-am urcat in masina am fost pana la magazin si cand m-am intors nu se mai deschidea portiera.Am incercat si prin interior si prin exterior si degeaba, precizez ca am inchidere centralizata pe ea si un prieten mi-a spus ca s-ar putea sa fie de vina pistonasul acela de la inchidere sa fi ramas pe pozitia inchis.As dori un sfat , daca ati mai intalnit problema asta pentru ca am intrebat mai multa lume si nu au mai auzit de asa ceva.Respect.Astept raspunsuri.
A intrebat geo_316 (670 puncte) acum 10 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns e-rs-u (2,310 puncte) acum 10 ani Actuatorul (pistonas) a ramas blocat si nu poti sa deschizi usa pana nu scoti actuatorul afara, el fiind pus chiar pe broasca si nu da voie portierei sa se deschida. Eu am patit la e36 coupe, am tras de satoza fortat chiar daca am rupt cleme care tin satoza in dreptul bordului, am tras de o tija ptr a deschide usa si m-am pus sa desfac broasca pentru a da jos actuatorul care nu mai actiona deloc, ori il inlocuiesti ori deschizi portiera manual din interior

Comentarii:

A comentat geo_316 (670 puncte) acum 10 ani Si daca scot pistonasul o sa mai pot deschide portiera din exterior descuiata ma refer ? Pentru ca problema mare nu ar fi sa o blochez din interior.
A comentat e-rs-u (2,310 puncte) acum 10 ani

editat de e-rs-u acum 10 ani

Bineinteles ca poti sa o deschizi/inchizi cu cheia.Actuatorul il scoti din broasca ca sa nu iti  mai blocheze usa, si o actionezi manual cu cheia sau din interior
A comentat geo_316 (670 puncte) acum 10 ani M-am lamurit . Merci pentru raspuns , cred k ma apuc de ea azi sa vad daca reusesc sa dau pistonasul ala afara.
A comentat geo_316 (670 puncte) acum 10 ani Ieri am desfacut fata la portiera si am gasit tija aceia, am miscat de ea dar degeaba si cred ca este broasca de vina pentru ca atunci cand apas pe cui sau il ridic in sus tija cupleaza . In cazul in care este broasca blocata , exista vre-o modalitate sa mai deschid poriera?Se poate demonta sau debloca din interior cu portiera inchisa ? Astept pareri ( m-a disperat problema asta) Bafta!
A comentat david.marius.catalin (100 puncte) acum 6 ani De curios , ai găsit vreo soluție? Am exact aceeasi problema.
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Subscriu ce a spus colegul mai sus.