4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Problema inchidere centralizat...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Problema inchidere centralizata

Am urmatoarele probleme cu inchiderea de pe masina:

1) Se inchide doar din telecomanda,daca vreau sa o inchid cu cheia din iala se inchide doar usa soferului.

2) Semnalizeaza doar cand o deschid din telecomanda,cand o inchid nu semnalizeaza,dar se inchide si se armeaza.

 

Masina este un MG ZR,inchiderea si alarma sunt din fabrica.

De unde sa fie problemele ?
A intrebat mankiony (300 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns fulgerash (8,220 puncte) acum 12 ani Probabil este firul dintre usa si caroserie . Verifica si sigurantele .
+1 vot
A raspuns mankiony (300 puncte) acum 12 ani Sigurantele sunt ok,le`am verificat,cand spui firul dintre caroserie si usa te referi la acel buton care aprinde respectiv stinge lumina din masina ?sau firul care duce la butucul usi ?
+1 vot
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 12 ani Salut. Nu este o problema,sistemul de inchidere marca rover asa a fost facut.Am avut rover si stiu..cand vrei sa inchizi cu cheia se inchide doar usa soferului...e normal iar faza cu semnalizarea doar la deschidere e normal si asta...englezii asa au gandit ei sistemul...logica lor a fost ca daca armezi masina inseamna ca stii unde este pt ca esti langa ea si nu e nevoie de aprindere a becurilor...in schimb la dezarmare sau la deschidere intr-un loc aglomerat e bine sa vezi masina adica sa se aprinda becurile..Sa ai mare grija cu telecomanda,daca o scapi  pe jos sau ramai fara curent in baterie ramai blocat pe imobilizator si e tare greu de rezolvat ....daca se intampla sa ramai pe imobilizator trebuie sa-i facu bypass la imobilizator.Iti doresc numai bine!
+1 vot
A raspuns mankiony (300 puncte) acum 12 ani Nu cred ca e ea asa,pt ca e al 2 lea zr`u pe care il detin,iar acesta este mai dotat decat precedentul,si celalalt semnaliza de 3 ori cand o inchideam si o data cand o deschideam,asta doar cand o deschid semnalizeaza,si celalalt se inchidea din iala cu cheia,asta nu,deasta zic ca e ceva,un fir intrerupt la butuc sau ceva,de nu vede ca sau inchid toate usile si nu semnalizeaza sau nush altceva....
Sigur trebuie sa semnalizeze si asta si sa se inchida si cu cheia,pt ca si cealalta avea tot alarma si inchiderea din fabrica.
Eu vreau sa stiu pe unde sa ma uit,sa desfac usa si vad ce fire se duc spre butuc,poate nu mai face contact firul sau o fi scos ...
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Taicamiu are un Rover 75 si inchiderea centralizata procedeaza la fel.
Nu ai nici o problema. Este perfect normal.
Salut !