4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Problema lumina portbagaj BMW ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Problema lumina portbagaj BMW E36 318i

Salut! Am un BMW E36 318i, merge perfect, numai un singur lucru ma deranjeaza la ea. De la o vreme, nu mai imi merge lumina de la portbagaj. Nu este becul de vina, am desfacut capacelul respectiv, am extras becul si l-am testat, merge! Am crezut ca este siguranta de vina si astfel am cautat siguranta respectiva si am inlocuit-o cu o alta,insa tot nu se aprinde.Ma gandesc ca ar cablurile, poate ca s-au ars, sau s-a produs undeva vreun scurt circuit...dar ma gandesc ca nu este asa de usor sa scot cablurile, am vazut ca sunt bagate prin caroserie si decat sa fac o tampenie, fara sa ma pricep, mai bine nu.  Problema nu ar fi ca nu imi mai merge becul de la portbagaj, insa nu imi mai functioneaza nici alarma in cazul in care cineva ar incerca ,fraudulos,sa-mi deschida portbagajul aceasta fiind activata, pentru ca alarma mea incepe sa tipe numai in cazul in care se aprindea lumina din portbagaj. Asa si in cazul in care cineva imi deschide usile, cu cheia ,cand aceasta este activata, daca se aprind luminile interioare, incepe sa tipe...daca luminile interioare sunt dezactivate, nu face nimic, tipa daca ii bagi cheia in contact. De cand unui prieten i-au deschis "baietii" portbagajele ambelor masini ale lui (2 Loganuri) si au furat tot din ele si vorba aia, suntem in Dorobanti, am inceput sa imi pun probleme. ROG si OFER seriozitate!
A intrebat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani in categoria Probleme tehnice

editat de BrownBear acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Vezi senzorul de deschidere sa nu fie blocat sau defect.

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Aha...multumesc de raspuns, dar daca nu te superi, unde se afla pozitionat acest senzor? in interiorul portbagajului sau pe la balamale? ...ca nu stiu exact. Multumesc mult!
A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Probabil la incuietoare....sau o fi ca un buton...pe langa balamale..sau jos unde vine incuietoarea.
A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Aha. Multumesc mult pt. raspuns!

Cel mai bun raspuns:

+2 voturi
A raspuns dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani senzorul ala e defapt un fel de butonas,se afla undeva in partea stanga a capotei portbagajului(coltul de jos) din cate imi aduc aminte,verifica ala si eventual curata-l putin si probabil va merge dinou,am si eu un e36 si stiu despre ce e vb.inceasca asa.succes!

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Asa am sa fac! L-am gasit si eu astazi cand m-am uitat sa vad unde am sa il desfac si sa vad ce ii pot face. Am sa va tin la curent!! Vai daca va merge ...as fi super fericit!! Va multumesc mult pentru raspunsuri baieti!! SANATATE TUTUROR!!
A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Am verificat senzorul respectiv. Am depistat problema, este vorba de cabluri banuiesc. Pentru ca mi-am dat seama ca la capota am acelasi senzor si l-am scos pe acela de la capota si l-am pus la portbagaj si tot nu mergea. Senzorul de la capota merge gerantat. Asadar va trebui sa apelez la cineva care se pricepe in domeniu:). Oricum va multumesc mult pt. ajutor!!
A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani ce senzor la capota?care capota,aia fata?asta e un bunghiulet mic asa.eu la a mea din cate stiu nu am asa cv  fata :-?
A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 12 ani Da capota fata. Acolo am acelasi lucru. Daca activezi alarma si tragi de maneta care deschide capota fata, incepe sa urle. Asa si in spate la portbagaj, exact acolo unde ai spus (partea stanga a capotei portbagajului(coltul de jos) )...dar ala nu merge.

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns Florin.dsf (7,260 puncte) acum 12 ani salut, ce ai mai facut? ai rezolvat....am desfacut si eu o data suportul si am observat ca unul dintre papuci e asezat chiar langa caroserie... sa nu faca scurt acolo.. adik cand bagi suportul la locul lui sa te uiti atent la papuci. poate iti e de folos.

Comentarii:

A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Scuze ca raspund acum(nu am obs. comentariul tau...), dar mai bine mai tarziu decat niciodata! :)) Adevarul este ca nici nu gasisem rezolvarea problemei imediat...
Problema era cablul acela de langa balamaua din stanga a portbagajului. L-am desfacut si l-am prins astfel incat sa nu se mai miste.
O zi buna!