4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > "Spituri" Dacia 1310 injectie....

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

"Spituri" Dacia 1310 injectie. Ati mai intalnit/auzit ?

In dimineata asta am plecat cu masina la peste :D...a pornit ca de obicei , am avut cateva opriri prin oras, totul normal, cand am plecat la drum (30 km) pe la km ~20 a inceput sa se ingatuie... ca si cum ai da spituri la aceleratie, am oprit masina si nu sta la relanti se acelereaza singura de la relanti pana la 1800-2000 de ture revine la interval de 2 secunde. Stie cineva ceva ce ar putea fi, o ipoteza ceva ?
A intrebat MariusFastBoy (890 puncte) acum 11 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

0 voturi
A raspuns nextclub (7,490 puncte) acum 11 ani Curata sau schimba matorasul de la relanti!

Comentarii:

A comentat MariusFastBoy (890 puncte) acum 11 ani care e ala ? :D tot ce am desfacut azi a fost pompa de"spritz" sau cel putin asa ii spune tatal meu :-??... am scos bornele bateriei sa se reseteze m-am gandit ca o fi vre-o eroare in calculator...dar degeaba.

Alte raspunsuri: (2)

0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 11 ani s-ar putea sa fie si de la benzina dak zici ca pana acolo tia mers si deodata a facut figuri de und ai bagat benzina?

Comentarii:

A comentat MariusFastBoy (890 puncte) acum 11 ani Nu e de la benzina, sau cel putin nu cred ....bag numai de la omv si nu avut niciodata probleme...din cate eu citit eu pe forumuri... ar putea fi si de la motorasul pas cu pas ? ce credeti ?
0 voturi
A raspuns nextclub (7,490 puncte) acum 11 ani Ce spuneam eu...motorasul pas cu pas e motorasul de relanti...

Comentarii:

A comentat MariusFastBoy (890 puncte) acum 11 ani daca nu gasesc deschis astazi la piese auto maine sigur nu voi gasi o sa incerc miercuri. Sa vad daca mai face asa dupa ce schimb motorasul.
A comentat MariusFastBoy (890 puncte) acum 11 ani da, asa e, am schimbat motorasul pas cu pas.... si merge ca inainte. Multumesc!