4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > cum pot rezolva problema unei ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum pot rezolva problema unei roti blocate pe spate?

recent am constatat ca rota stanga spate se blocheaza merge infrnat si se incinge masina are frana pe disc este vw  are placutele la 50% si discurile tot 50% parerea mea arata bine o folosesc zi se zi  pot face ceva sa o deblochez cumva adica maie xact pot rezolva problema acasa fara a mai cumpara placute noi ? discurile nu sunt ovalizate.
A intrebat powerflex (8,090 puncte) acum 9 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Esti sigur ca e de la frana si nu de la rulment?Se verifica cablu frana de mana,garnituri etrier si pistonas.In functie de piesa stricata,se schimba/repara.
0 voturi
A raspuns fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 9 ani Si eu am patit ceva asemanator...mi sa blocat stanga fata-dreapta spate.... pompa ABS a fost cauza .Insa poate fi si altceva de vina,cum a zis si Angelo-rulmentul sau poate pistonasul.

Comentarii:

A comentat powerflex (8,090 puncte) acum 9 ani salut cum ai deblocat pompa ? eu am schimbat garnituri pistonas kitul compect si am schimbat si palcutele noi  rulemntu nu are nimic cablu frana de mana nu are nimic si mia zis mecanicu discul ovalizat acum in dimineata asta am venit la service si sper sa imi vina si discurile noi  placute noi garnituri noi si discuri azi le pun noi si sperrrrrrrrrrr sa nu mai faca figuri se infraneaza tare sper sa fie de la discuri aerisirea mia facut la toate 4 ca la dacie pedala calcata la fiecare roata.
0 voturi
A raspuns fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 9 ani Tot prin metoda clasica am aerisit si eu la service cele 2 roti care mi sau blocat,cu acel aparat nu au reusit(este o pompa anume pt schimbat lichidul si iti face automat si aerisirea).Nu am deblocat nicicum...am inlocuit ABS-ul,el n-a mai  functionat .