4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > Golf III 95' slaba pe frane..?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Golf III 95' slaba pe frane..?

 

Salut,

De curand am condus golf III-ul lui fratemiu din 95...1.6 si am observat ca este foarte slaba pe frane...parca nu are presiune apesi in gol pe frana abea pe la sfarsit prinde...O fi lichidul de frana? ..Niste sugestii

A intrebat adrenalinerush (1,790 puncte) acum 11 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani Acuma depinde si cu ce masina compari golful, pt ca poate sa fie totul in regula si doar sa para, mai ales daca  conduci de obicei o masina de generatie mai noua. Eu am avut golf si vento in trecut si chiar daca aveam discuri si placute noi, si totul aerisit, tot se mirau cei cu masini mai noi de franele mele ...

Comentarii:

A comentat adrenalinerush (1,790 puncte) acum 11 ani Este ceva in neregula..nu au cum sa fie atat de slabe..atat de moi....am apasat frana pana in podea si frana parca apasam 15%...deci chiar sunt prea slabe..
A comentat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani pai verifica discu daca eu uzat, si daca nu, fa-i o aerisire, in cel mai rau caz trebe schimbata pompa.
+3 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
In general G3 si polo din acei ani sunt foarte moi la frane.Am intalnit un polo dupa ce i-am schimbat placutele pe toate 4 roti plsu aerisit era la fel de moale cum spui tu.Si-a revenit in 2 saptamani de la schimb.
In legatura cu problema ta,poate fi de la placute de frana foarte uzate,pierderi de lichid,cantitate prea mica de lichid sau lichid divers fata de ce are nevoie masina.

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Am omis sa iti spun ca mai poate fi si de la discuri tamburi ff uzati,se verifica dimensiunea minima cu un subler.
0 voturi
A raspuns adrenalinerush (1,790 puncte) acum 11 ani A rezolvat-o a dus-o la un service si se pare ca nu avea destul lichid + aer in instalatie ..:) cam la ce ma gandeam si eu...mersi mult de raspunsuri...bafta